ترکیم بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترکیم بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اینایی که الان میرن کربلا و حتی همه ما
اگه زمان امام حسین بودیم همه میرفتیم تو **** یزید (sm70)
تو توی این مملکت چیزی به نام عقل میبینی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان من این جا چهار تا انتقاد از دین میکنم نصف بچه ها حالشون از من بهم میخوره ، بعضی هم فکر میکنن من یواشکی شبا میرم سر میبرم
ترکیه مرزش به این اسونی نمیشه رد شی بری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداشت (sm2)
مشکل از جای دیگست تو.اینجا منم خیلی دوست دارم.برم اما الان دیوانه نیستم جونمو بگیرم کف دستم برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ایرانی ها عین خار مغیلان میمونیم (sm70)زود اتش میگیریم زود خاموش میشیم (sm70)نمونش جنبش 88
شاه هم اگه یکی دوماه دیگه میزد میکشت الان ما انقدر زجر نمیکشیدیم (sm50)
جایی که یه تعصب مقدس وجود داشته باشه عقل و منطق جایی نداره !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم.حرفه ای باشی میشه کلا ایرانیا مغزشون تو.این.چیزا خوب کار میکنهنقل قول:
میلیاردها میلیارد خرج گنبد و ضریح و آبشار و کفتر و ... کردن بعد طرف میگه عجب صفایی داره قبر فلانی (sm70)
قبر امام رضا رو بزارن وسط خرابه های جاده سمنان مشهد ، همینجوری یه سنگ بندازن و ولش کنن ببینم کی 1000 کیلومتر میکوبه بره زیارت امام هشتم