بچها ی ستاپ میخوام اجرا کنم این ارور میده
This app can’t run on your PC
نمایش نسخه قابل چاپ
بچها ی ستاپ میخوام اجرا کنم این ارور میده
This app can’t run on your PC
خودتو با سیستمتو بنداز بازیافت
یعنی ویندوز عوض کنم (sm120)
یه فیل شکن واسه ویندوز بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه کی عکسو فرستادی شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که چیزی نیومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جون عزیزت تو یک نفر نشین پشت سیستم (sm81) تو الان دو ساله هر روز با اون سیستم مشکل داری کودوم شهری بیام پشت سیستم نشستن و با سیستم کار کردن رو با هم بهت یاد بدم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دختر نامحرم میخوای شیکا زشته خجالت بکش ..
بفرست دیگه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خانم عکستون رو میخواد بدم بهش !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]