به قول پیر جماران : ما را چه که پدرانمان چه کردند
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول پیر جماران : ما را چه که پدرانمان چه کردند
ساقی الان چرا نمگی ساسان ساقی الان دور از جون، همه لآشی شدن.
زمان ما اگر زیر 22 سال بود ساقی ها میگفت برو بچه برو دنبال تیله بازیت ولی ساقی الان فقط پولو میبنن به بچه 5 سال جنس میدن.
بچه 8 ساله الان داره دوا و سیگاری هروئین میفروشه.
آره بابا بیخیالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چشمای تو آرومه چشای بیقرار من (sm50)
میلاد ما دلخوشیم با خاطرات....حال و اینده جز تباهی چیزی نیس...هرچی هس از گذشتس
واسه منی که نه گذشته زیبایی داشتم ، نه حال زیبایی دارم و نه آینده زیبایی خواهم داشت هیچ فرقی نداره که چی شده یا چی میشه یا چی میخواد بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته نوستالژی خاص خودشو داره مخصوصااز کودکی تا نوجوانی(15سالگی) تقریبا برای همه خاطر انگیزه..حالا واسه تو فرقی نداره اون ی بحث دگس
من تا فهمیدم چی به چیه درگیر مواد بودم ، مواد رو گذاشتم کنار ، مادر رفت ، مادر که رفت خودم موندم و خودم - البته خودم خواستم که در حال حاضر اینجوری باشم و راضیم هستم چون کاری که دوست داشتم رو انجام دادم و انجام میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیت میگم داداش میلاد.
داداش شما هم اهل بودی؟ الان چند ساله پاکی داری؟
چی میزدی داداش صنعتی یا سنتی؟
کجا پاتوق میزدید؟
6 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداشت هر چی بود
مهم نبود هر جا که میشد تو کوه تو پارک تو بیابون تو ماشین تو خونه و هر جای دیگه که به فکر کسی میرسه یا نمیرسه