هادی جوجو ساعت خواب (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جوجو ساعت خواب (sm2)
از اون موقعی که یادمه هر صب که پا میشم یه لیوان آب سرد میخورم... اونقدم سخت نیستا (sm59) کم کم عادت میکنه بدنت... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خنده داشت ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیش چیه (sm120) ما هم همین کار بکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخگو باش تند زود سریع(sm42)
(sm50)ملبورن فیلم خوب است
نقل قول:
هیچی من که همینجوری یه لیوان آب سرد هر وقت از خواب پا میشم رو بی دلیل خاصی انجام میدم (sm120) بدن هاتی دارم خصوصا وقتی از خواب پا میشم هوس آب سرد میکنم همیشه (sm59)نقل قول:
ولی الی واسه کاهش قند خون و جلوگیری از دیابت و... انجام میده... گفته شده که مفیده... (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود... (sm203)(sm59)
(sm50)
Hot Hot Hot like that (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
یا قلوب و الابصار سینجول امد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm50) ایسوس رو ندیدی (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
چه بگویم، سخنی نیست میان من و تو... (sm50)
گلابی آواتار داریوش رو کشیده میکنی میدی امیر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"رضا يزداني" مگه اوني نبود كه به موسيقي راک ميريد ؟!
»بُزمجه«
رضا یزدانی باید تمام تمرکزشو رو کشتی میذاشت نه که بره آهنگ بخونه
»متغییر تصادفی !!!«
کشیده ...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سایز آواتار که در اومد یه کوچولو بفهمی نفهمی کشیده شد. در کل خوب شد. خواهشا" باگ نگیر (sm2)کیفیت رو داشتی رو دستت بلند شدما (sm2)ترفند رو نگفتی خودم کشفش کردم (sm2)
حالا تو عکس بی کیفیت بده من برات با کیفیت کنم (sm2)
میخوام آواتار یاران رو درست کنم (sm120)
(sm2)ریدی بزار آواتار امیرو خودم وقت داشته باشم درست کنم که بفهمی کیفیت به چه میگن .. (sm2) نه اینکه کشیده باشه (sm2)
►►زیرنویس فارسی Now You See Me 2 از سعید رادان، سپهر عدوانی، امیر طهماسبی◄◄
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد زیرنویسِ امیر... (sm173)
بریم ببینیم... (sm27)
وقت نمیخواد 5 دقیقه کار داره درست کن همین الان (sm2)نقل قول:
الان مبخوام برم حموم و یه جارو بندازم اتاقم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو وجه رایج این مملکت... (sm172) نسخه اصلی کتاب جدید سری هری پاتر 160 هزار تومن... (sm172)
ترجمه فارسی 19 تومن... مترجم هم همون مترجم قسمتای قبلیه خوشبختانه...
نشان من دیگر مجو(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشار بیکاری دیگه کم کم داره میزنه به مغز... (sm2)
به آواتار ملت چیکار دارین آخه (sm2)
Now You See Me 2 2016 (sm27)
اساتید کدومتون از مک سر در میارین نرم افزاری و سخت افزاری
آسمون بی هم زبونه دل من(sm50)
آسمون مرده دیگه مهر و وفا(sm50)
بحث رقابت در میونه دوست عزیز (sm2)رقابت کیفیت بین من و هادی (sm2)
در ضمن به آواتار ملت کاری ندارم به آواتار رفیقام کار دارم (sm2)
ماکارونیش خیلی خوشمزست(sm164)(sm2)نقل قول:
مراقب باشید که مبادا رقابت جای رفاقت را بگیرد... (sm50)(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]