منم که همش ریخته ولی به شخمم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم که همش ریخته ولی به شخمم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عرب هستن اونا امدن به زبون ما اصل نیستننقل قول:
عالی پس همیشه سیتی سنتری شیطوون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm331)
(sm16)
مرسی برانکو
هادی اشتب نزن لر داریم تا لررر لر بختیاری انصافا خوبن
دو فردای دگه زن میخوای بگیری ب شخمت میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله من افسورده شدم بیرون نمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی استخر ابسار هم نرفتم
منم دست کمی ندارم ازت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب سری اخر اومدم اصفهان با رفیقم رفتیم اونجا خیلی خفن بود
یه بچه کوچولویی بود تو خدمت 2 ماه از من ارشدتر بود بچه بدی نبود . بچه تهران دیپلمه
2 سال پیش شبکه آی فیلم به مناسبت شهادت داشت آهنگ علی فانی رو پخش می کرد ولی تصویر از مردم تهران رو نشون میداد
اینو توی لباس رفتگری نشون داد خیلی جا خوردم (sm81)
دیوث (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لطف داریننقل قول:
اما خودشون خراب میکنن اون وقت میگن مایم ادم نیست خیلی کم هستن فرهنگ داشته باشن عقل شون تو چشماشونه متاسفانه
قدیم دیپلم داشتی کارمند می شدی (sm50)
افسوس که من فوق دیپلم گرفتم(sm50)
لر بختیار کجا میشه دقیقا ؟
قربونت(sm10)نقل قول:
اره همینطوره
شهرکرد (اگه اشتباه نکنم)نقل قول:
کاش دقیقا اونجا بودمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مناطق چهارمحال بختیاری
چه مناظر زیبایی
مناطق : بازفت - سدکارون 1تا4 - کوهای دنا و...
چشمات قشنگ میبینه (sm127)نقل قول:
عکس گذاشتم ایرادی نداره؟
میتونی با برنامه Google Earth Pro ببینینقل قول:
(sm50)
ستار - رفیق (sm127) Sattar - Rafigh
(sm50)
- آه ای رفیق
- آه ای رفیق
- از چه فراموش کرده ای
- آه ای رفیق
- آن را که نقد هستی خود پاک باخته
- آن را که غم خریده و شادی فروخته
- آن را که چون شراره به یک لحظه سوخته
- اما به حال سوخته یک عمر ساخته
- آه ای رفیق
- آه ای رفیق
- نان گرم سفره ام را با تو قسمت کردم ای دوست
- هر چه بود از من گرفتی غیر اه سردم ای دوست
- دشمن من بودی ای رفیق رهم
- دشمن این قلب پاک و بی گنهم
- نام تو فانوس هر مسافر شب
- از چه نتابیدی بر شب سیهم
- آه ای رفیق
- آه ای رفیق
به عشق داریوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لبخند آیینه ای تشنه ام
به آغوش بی کینه ای تشنه ام
سلامی صمیمانه آیا کجاست؟
سر آغاز الفت خدایا کجاست؟
خدایا سرای محبت کجاست؟
من آواره ام . شهر الفت کجاست؟
کسانی که از عشق دم میزنند
چرا بین ما را به هم میزنند؟
خدایا نسیم نوازش کجاست؟
کویرم . سر آغاز بارش کجاست؟
بیا تا به لبخند عادت کنیم
به این راه ز پیوند عادت کنیم
بیا ساده مثل چکاوک شویم
بیا بازگردیم و کودک شویم
خدایا سرای محبت کجاست؟
من آواره ام . شهر الفت کجاست؟
(sm50) مهستی - سرای محبت
خودتی (sm59)نقل قول:
چی فکردینقل قول:
خوبه موهای پر پشتی داری
شلوار کردی نپوشی بهترم میشی بت نمیاد (sm2)
موهاتو با سدر و حنا بدون رنگ و با اب ولرم بشور خیلی کم میرزهنقل قول:
باهاش حال میکنم راحت میپریم(sm135)نقل قول:
نقل قول:
(sm10)
این عکس مال 7سال پیشه
کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود
واسه من توی قلبت هنوز یه ذره جا بود
میخوای تنهام بزاری با این دل دیوونه
میگی سیری از من به صد هزار بهونه
(sm127)
من دوست دارم عاشقتم
این جوری آزارم نده
جواب رد به این قلب گرفتارم نده
(sm174)
الهی الهی - جواد یساری(sm118)(sm50)