من ازت بپرسم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ازت بپرسم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله شما هم میتونی بپرسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با شخصی سر جنگ ندارم من با مدهب و اینا مشکل دارم! چون اونا با من مشکل دارن در درجه اول....نقل قول:
بعد هم هیچکدومُ راستش بهش فکر نکردم ولی فکر میکنم تکامل قشنگ تر باشه (sm120)
سینا می تونم ازت یه سوال بپرسم ؟
من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین
منم از اکبر میپرسم
من دارم یا امیرو سجاد و میلاد درد دل میکنم یکی میپره میگه چرا به اعتقادات ما توهین شد؟؟ خب چی بگیم ما؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نزنیم؟؟ باشه نمیزنیم....(sm50)
حفظ جون سعید از اوجب واجباته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه الان بحث به اینجا ختم شد که ، بعلاوه منها رو بهش فکر نکردی ولی داری درباره انتگرال نظر میدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از جوابت (sm174)
به هیچ وجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]