خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد علی سلام رسوند پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نمیگی تو چیزی در موردم نمیدونی چندبار معنی قران رو خوندی ؟تا حالاتفسیر المیزان رو خوندی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قصد بی احترامی ندارم ولی من و تو خیلیا های دیگه از دینمون فقط الله اکبر گفتنشو یاد گرفتیم (sm50)
تو جمعی که یه عده هستن درست یا غلط این چیزا براشون مهمه؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی اینه ادعای روشن فکری هم میکنن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اسم منو نبر با تشکر (sm10)
نمونه زیاد دیدم مثل سجاد
یکیش دوست خود من
خیلی با هم خوبیم
به حساب خودش ته روشنفکراس
ته راهی که سجاد میره میخوره به همین سمتی که این رفته
کارهایی کرده که شرمم میاد بگم
در کل رو دین هیچ موقع بحث نکنین
شخصیه الکی خودتونو اذیت میکنین
هر کی دنبال حقیقته بره درست و حسابی دنبالش نه با چهار تا سرچ تو نت و ...
خیر، من همش فارسی قران رو میخونم ، یعنی ترجمه شو البته نه به عنوان زیارت و درد دل به عنوان یه کتابی که بشه ازش چیزی فهمید اونم برای خودم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل هیچ وخت نشده عربی قران رو بخونم چون نه کاری به ثوابش دارم نه عربی بلدم ... (sm174)
[QUOTE=mali68;242593]من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین[/QUOTE]
چجور رسیدی به این نتیجه؟ (sm50)
بلد نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]