میلاد هنگ کردی ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد هنگ کردی ؟ (sm120)
واسه چی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادونِ آگاه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو میگم فکر میکنن خشک متعصبم که بهشون میگم بی دینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این که اسم منو نبری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور بابای خلقت بابا! اونی که تو تاریخ تو زندگی اجتماع و همه چیز مردم بوده خلقت نبوده مذهب بوده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوایا ینو بنشوی از من؟؟ اره من به خدا معتقد نیستم...
سینا ی جان سوالی دارد(sm50)
این هاوکینگ کجاست،جاشش خالیه(sm120)
چون باهات قهرم (sm50)نقل قول:
[QUOTE=mali68;242619](تو پرانتز چرا دخترا نمیتونن نقل بگیرن؟ (sm2)البته اگه خاستی جواب بده )نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم به نظرم کار جالبی نیست تو جم گفتن ولی فک کنم نقل از خودشونو بشه زیر سیبیلی رد کرد (sm50)