نه خود گلت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خود گلت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر این زندگی لعنتی ... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی مرغ توام تخم طلا میزاره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشال شدم دیدمت (sm19)
باز امین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین تو برو اول درباره ی واحدای اول فکر بکن بعد در باره ی باقی ماجرا دین و مذهب حرف بزن ، حداقل امیر تکامل رو قبول داره بدبختی تو اونم قبول نداری اخه (sm2)
من گول نمی خورم دام پهن کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انگار خودت ناراحت شدی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغی نمونده ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همچنین(sm50)
شب خوشت سینای جان
بایدم اینو بگی چون جوابی نداری بدی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلقت واسه چیه؟؟ حیات؟؟ خب پس چطور خقشُ ازمون سلب کرده؟؟
فرض کن من به تکامل معتقدم....خدا رُ هم قبول ندارم با مذهبم دشمنی دارم حالا درست شد؟؟
تو جواب سوال بالای منُ بده فقط!
الان تو یه سر برو هیئتا از طرف بپرس بگو مادرت کیه میگه فاطمه بپرس پدرت کیه میگه علی ....همون شخص پاشه بیاد تو نت این چیزا رو بخونه تمام اجداد آدمو میاره جلو چشش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیگم این بحثا بده اتفاقا من این بحثا رو خیلی دوست دارم ولی نه اینکه ببه مقدسات طرف مقابل فحش بدیم (sm50)اگه حرفی زده شه من ناراحت نمیشم ولی شاید بعضیا ناراحت شن (sm50)
(sm2)نقل قول: