(sm70) هیچی ولی حال کردی کجا آوردمت آینده ت رو ساختم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) هیچی ولی حال کردی کجا آوردمت آینده ت رو ساختم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابا اول گفتی رایگان ، الان معلوم نیست میخواد چند میلیون ازمون پول بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه توجه شنیدن این البوم می تواند باعث ایجاداختلالات شنوایی و پایین بردن میزان هوش گردد (sm2)
سینا باید فشار البومارو زیاد کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ازش ناراحتم
اما برام عزیزه
(sm118)
نقل قول:
کتک میخوای مگه ..
کل پولی که میگره قد یه پروژه که بعدا میگیریم نمیشه !!!!
فالکائو در منچستر شماره 9 را بر تن خواهد کرد
به نقل از سایت گل ، بازیکن تازه وارد منچستر ی ها ، رادامل فالکائو که طی قرارداد قرضی از موناکو به این تیم آمده است در فصل جدید ، پیراهن شماره 9 را بر تن خواهد کرد. همچنین فالکائو در مورد منچستر گقت:"منچستر،بزرگترین باشگاه دنیاست و من از حضور در اینجا خوشحال هستم."
رشت(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کجا خوابم برد یهو مجمع رشتی شدن
(sm70)