یعنی فک کردی این همه دارن جون میکنن که مذاکره کنن که یه توافق شه دلیل اصلیش اقتصاد داخلی ایرانه ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی فک کردی این همه دارن جون میکنن که مذاکره کنن که یه توافق شه دلیل اصلیش اقتصاد داخلی ایرانه ؟ (sm2)
دلیلش اینه اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مغزت نیاز به ریپیت داره؟؟ گفتم یکی از تبعاتش که چشم عموم مردم بهشه
مطمئن باش واسه 70% مردم هیچ اهمیتی نداره که قراره تو سیاست چه غلطی بکنن نون شب ملتو قطع نکنن فقط
(sm50)
من با این بحثا خوشبین نیستم البته مخالفتی هم ندارم
مرفهن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم فروغ (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خرته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توافق ببندن چه نبندن ارمیا حقش نبود اول بشه
ادبتم میذارم پای بچه بودنت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی من باهات بحثی ندارم دیگه وقتی نمیفهمی
چه چک چکی هم نشستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد حوصله داری ؟
(sm120) عاشقشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیمونه من اشتباه کردم (sm10)نقل قول:
عاشق چک چکی نشستن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش یک بار واسه همیشه باهات بحث می کنم،نه اینکه نتونم بحث کنم ولی اهل توهین نیستم و متاسفانه شما هستید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر حقیر تحریم ها ان طور که دولت آن را در بوق کرنا می کند،بر عرصه ی اقتصاد ما تاثیرگزار نبوده است.(دولت به معنای عام).ما اگر مشکلی در عرصه ی اقتصادمان داریم به خاطر سو مدیریت هاست،نه تحریم.مگر سیلیی که زاپن در طول تاریخ خورد را ما خوردیم.ژاپن را با سلاح هسته ای با خاک یکسان کردند.امروز ژاپنست و اقتصاد دنیا.حالا ما به خاطر چند تا کاغذ پاره،بازهم تاکید می کنم چند تا کاغذ پاره باید اقتصادمان فلج می شود؟
نه برادر درد ما تحریم نیست،درد ما دزدیست،درد ما خود زنیست،خودمان خودمان را میزنیم.احمدی نژادی نیستم،هیچ وقت نبودم اما معتقدم که اگر کمی هوشمندانه رفتار می کرد،یکم اطرافیانش را جمع می کرد.قطعا می توانست به یک پوتین دیگر تبدیل شود.البته شاید در آینده ای نه چندان دور شاهد زوجی مانند احمدی نزاد و نیکزاد،درست به مانند پوتین و مدودف باشیم.
لوزان معده م درد مى كنه
تو هم به چه چیزایی دقت میکنیا (sm120) عاشق خوده خوده خودشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انه آجیل بخردییییییییی(sm120)نقل قول:
یا احمد خاتمی (sm77) (sm2)(sm2)
پیر شدم دیگه حوصله بحث ندارم(sm70)نقل قول:
بی جنبه ام شدم
(sm2)
پس عاشق سیب های روی سفره ای ؟؟!!!! سیب دوست داریاااانقل قول:
اوه طرف طرفدار مموتیه (sm77)(sm2)
بیا تحویل بگیر (sm2)
(sm77)
آدم آجیل که میخوره لوزان معدش درد نمیگیره که .... گلاب به روتون میشهنقل قول:
میلاد نقلایی رو که از من گرفتی تو این دو صفحه پاک کن
وااااای وااااای کری تو تک دل منو بریدی کری
تو مسلمون نیستی کری
به والله مسلمون نیستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
کلیپش عالی بود(sm2) مونده بودم واقعا اینقد داغونه یا فیلمشه
من که میگم خود مموتیه (sm2)
با روح و روانش داشت بازی میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگوز فنا شیم (sm50)نقل قول:
دیوث مموتی و ول کن بیا شطرنج (sm120)نقل قول:
جمله ی سنگینی بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختی یوزر ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
خوب بده چرا میگی اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی اینو گفتم داشتم مسخره میکردم اسگل (sm70)نقل قول:
ascbaranنقل قول: