چه ربطی داره رجوع شود به نفرین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ربطی داره رجوع شود به نفرین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه شاخه عکاس بود وگرنه قبلش نبود(sm2)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سواد خوندن و نوشتن داشته باشی نمیری دانشگاه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد بحثای خصوصی نشید دیوثا
ديوث تو مسائل خانوادگي محسن وارد نشو (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یکی گه نخور که تا فی خالدون مردم اطلاعات داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن این زیر هستا بحثای ناموسی نکنین آلبوم میره بعد محرم صفر(sm59)
خو آخه راست ميگه ممد
زن نداشته اونموقع (sm2)
چه همه غیرتی شدن(sm54)سواله باو(sm175)
(sm120)
اینا ما رو درک نمیکنن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر حسن روحانی فینال تکواندو (sm171)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)نقل قول:
لینک 3تای اولم لطف کن داشته باشم (sm134)
من نفهمیدم قدر مطلق کدومشونه(sm70)
آره باونقل قول:
بيا بريم پشت (sm162)
(sm2)
درک کویت از بازی های ملی خداحافظی کرد (sm77)
اون Mahdiنقل قول:
ايشون mehdi
احسنت... همینه... غیرتتونم غلاف کنیدنقل قول:
چرا دیگه حرف منم همینه (sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm23)نقل قول:
تا شب mp4 یافتی بگو جایگزین کنم (sm10)
صداي مهران آتش خيلي قشنگه
اگه چرت و پرت نخونه خيلي خواننده ي خوبي ميشه
(sm166) (sm2)(sm2)
با من قدم بزن... حالا که با منی... حالا که بغضی ـم... حالا که سهممی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از این از کاراش خوشم نیومد!
آقای مایلیکهن اگر قرار باشد که اینطور صحبت کنید و در این فضا سخن بگوییم فکر می کنم صحبت نکنیم بهتر باشد.شما (فردوسیپور) در حال نابود کردن فوتبال این کشور هستید، چرا منی که عاشق فوتبال هستم نباید صحبت کنم؟ شما اگر عادل بودی در برنامه سیاسی را هم دعوت میکردی. آقای کیروشیپور شما و اطرافیانت فوتبال را به لجن کشیدهاید. کیروش که به شما توهین کرد هیچ چیز به او نگفتی اما به من گفتی نژادپرستم. فوتبال ما باید جزو 10 تیم برتر دنیا باشد اما شما و دار و دستهات فوتبال را نابود کردهاید و اکنون 16 سال است که آنتن دست شماست.(sm2)
تولد کیروشی پوره ایا؟(sm2)
(sm10)(sm19)نقل قول:
* فراز کمالوند: «شما قبول دارید که سال ها پیش با بنده همکار بودید. من و شما یادمان هست که آن زمان شما به شدت طرفدار پرسپولیس بودید.».(sm2).. من ولکن این موضوع نیستم و پیش استاندار و نمایندههای مجلس خواهم رفت تا خیلی از مسایل برایم روشن شود. تماس عادل با کمیته انضباطی مشکوک بوده و او باید در برنامه این هفته نود در مورد کاری که کرده به مردم توضیح بدهد. من تا آخرین هفته لیگ مدام علیه فردوسیپور مصاحبه میکنم تا او در برنامه نود از هواداران تراکتور عذرخواهی کند. من آویزان این برنامه نیستم که عادل بخواهد صحبتهایم را ضبط کند و هر قسمتی خودش خواست را پخش کند.».(sm2)
ده نمکی:اگر کسی به اخراجیهای ۳ نخندید، به این ماجرا خندید." زیاد تمایل ندارم در خصوص این مساله اظهار نظر کنم اما برای من و علاقمندان اخراجیها اصلا مهم نیست که عادل فردوسیپور در برنامه نود چه چیزی گفته است، فردوسیپور عددی نیست که بخواهد درباره اخراجیها حرفی بزند!(sm120)
چه سایتا و روزنامه ها دیوثن عادل اینقد ازشون حمایت میکنه به مناسبت تولدش رفتن حواشیشو کار کردن(sm25)
نژادپرست اونيه كه اونور دنيا سياهپوستا رو ميكشه (sm2)نقل قول:
انصافا عادل پاك ترين فرد اين فوتبال ِ
به قول كامبيز حسيني اگه يه نفر توو فوتبال جاش درست باشه همين عادل فردوسي پور ِ
آره اين آهنگش خيلي قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداي سينه اي كه داره فوق العاده ست
رنگ صداشم خيلي قشنگه
بايد با چهارتا آهنگساز ِ درست حسابي كار كنه
اگه تفاوت قابل توجهی داشت خبر بده (sm10)نقل قول:
چيه اين (sm55)نقل قول:
* یکی از هفته نامه های محلی استان مرکزی مقاله ای علیه عادل فردوسی پور منتشر کرد که به صورت رایگان در نماز جمعه شهر اراک توزیع می شد! «آنچه این روز ها ذهن جوانان استان مرکزی و به ویژه اراک را به خود مشغول کرده بازی ژورنالیستی و متاسفانه از نوع بد و بی منطق آن در برنامه نود است که مشخص نیست در پشت پرده آن که با عروسکی به نام "عادل فردوسی پور" در حال اجراست چه می گذرد؟ آیا حرف ها و بازی های مجری حراف، نظر او، تهیه کننده ، شبکه و یا نظر سازمان است؟ چرا مردم و نمایندگان یک استان بایستی مورد هجمه جوانکی تازه به دوران رسیده در عرصه رسانه باشند اگر چه سابقه او نزدیک به ده سال فعالیت در شبکه سه باشد.(sm2)نقل قول:
یکی تو این تاپیک حرف دل مارو زد بالاخره!(sm174)نقل قول: