خداوکیلی پارس ویدئو چه آلبومای قشنگی منتشر کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوکیلی پارس ویدئو چه آلبومای قشنگی منتشر کرده
(sm74)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی دوستان که فقط شما هستین باهام (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دیدی که با گریه من بغض دلم وا نمیشه
شرح پریشونی من . تو قصه پیدا نمیشه
من توی دنیای دیگه . اون دل تو جای دیگه
با تو یه دیوونه میشم . بی تو یه رسوای دیگه
فرصت زندگیم نیست پشت درای بسته
پر زدن آرزومه با این پرای بسته
من اگه بی تو باشم . کار دلم تمومه
از تو میخاوم بپرسم . راه فرار کدومه ؟
میدونی شکسته است دل من
به غم تو بسته است دل من
(sm50)
نوش (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم سراغ جشن دلتنگی داریوش (sm178)
اب میخوری با اب پرتغال!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون برا مزه ست نوشابه ست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نوزاد 4 ماهه دومین قربانی سرمازدگی در منطقه زلزله زده کرمانشاه.
چرا کسی بداد نمیرسه؟(sm172)
(sm196)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزه!!!نقل قول:
چی میخوری مگه
من که نفهمیدم
دیوث عرق کشمش مث آب میمونه دیگه چه جور مگه میشه بهت اثبات کنم (sm50)
آخه شما بگین کسی آب میخوره با نوشابه که من بخورم (sm2)
خوب من نخوردم سر در نمیارمنقل قول:
اره خیلیا هستننقل قول:
خونه پر از رنج سکوته وای دلم تنگه
گل های خونه پیش چشمم چه بی رنگه
(sm50)
نقل قول:
نوش داداش(sm111)
خوشم اومد ناخوناتم گرفتی فردا بری مدرسه(sm2)
اها
الان مثلا رفتی فضا
نه دیوث بزارمان کونی (sm2)نقل قول:
(sm128) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستن تو نه عشقه و نه عادته
دیدن تو به حرمت زیارته
اما میخوام تو دستای تو گم بشم
فنا شدن در تو برام نهایته
(sm50)
گل دسته خسته تو غم نشسته
حوض های کاشی لباش شکسته
اذون مغرب صفا نداره نشونه ای از خدا نداره
غروب دلتنگ خورشید بی رنگ
انگار که ساختن دلا رو از سنگ
(sm50)
کنار ایوون زنی نشسته
با روی بسته دلی شکسته
میگه خدایا تو پس کجایی
نه توی مسجد نه تو دلایی
(sm50)
(sm50)
فرار کنین ! این هادی یِ چووون گلابی مَس کرده . . . (sm2)
بهیاد ترانه داریوش - خونه - بن بست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm50)(sm127) (sm50)
(sm50)
همه تونو می فوکونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) (sm2)(sm59)
خیلی سرده...
بارونم که بند نمیاد (sm50)
نوش جانت(sm10)حالشو ببرنقل قول:
درس دارم دیوثا . . . (sm81)
ولی سینجول با تمام نقدهایی که بهش وارده خوشم میاد نظراتش منصفانه تره
نقد هایی که بهش وارده . . . (sm50)
گوه تو درس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث امتحانات تموم شدن . . . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان ! از اون نظرِ منصفانه تر . . . (sm2)
اینکه خوبه امتحان تمام شد گریه ندارهنقل قول: