راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
توابعیا شیوه کار متفاوتی دارن (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر در پیرو حرفت که گفتی ما تکامل یافته ایم ، پس با این حساب خلقت خودش رو خلق کرده ؟؟؟؟
راس میگی؟نوش جونت..گوشت شه به تنت(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا این عموی قصابمونو واسمون نگه داره (sm127)هر وقت زنگ میزنم میگم هوس کردم یه دست کلپچ شیک واسمون میاره (sm120)
قسط زیاد دارم دیگه پولی نمونده واسم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا فرجام سالن اومد سجاد خوشگله با شما رو نبینم دست از پا خطا نمیکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چی کار بی دین مذهب اسلام داریم ، داریم درباره جهان حرف میزنیم که (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که تحمیل نکردم ، گفتی خلقت رو قبول نداری درست داریم علمی حرف میزنیم نه دینی ...
اوکی میگم خلقت رو چی خلقت رو قبول داری ؟ اگه ما از نسل میمونا هستیم ، خلقت چی میشه پس ؟
(sm2)نقل قول:
شمام بارها گفتی دین واسه بی مغزاس من بهم برخورد؟عین جملت این نیست معنیش،که همینه..گارد میگیری مدیر عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گارد میگیری نگو نه