هیچکس پاسخ دلیل ویرایش پستمو نداد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکس پاسخ دلیل ویرایش پستمو نداد (sm50)
کاملا صحیح (sm174)، ولی هسته ی خرما خودش مخلوق هست ، همینجوری یهو که درست نشده بشه درخت مادر ... ما داریم او اول ماجرا حرف میزنیم به قول خودت خرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خرما چجوری خلق شده؟اگه خلقت خودش رو خلق کرده که نقضه کلا خنده داره ولی اگه قبول داری یه خالقی افریدش ؟ اون کیه ؟تویی منم ؟ چه کسی ؟؟
خب چرا اخه؟؟ این جبره دیگه! این یعنی پایمال شدن حق انتخاب ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدن اون لامصب تعهد میاره! تنها اون نیست بعدشم باید طبق اون رفتار کنی...طبق اون محاکمه و مجازات بشی و .....
تازه اخرشم باز بازنده ای و مورد غضب خدا!
من که همین جوریش جز اون دسته هستم پس بذار لااقل پیش خودم شرمنده نباشم...بذار واسه یه بارم شده خودم باشم (sm50)
چه بگویم (sm50)حقیقتی بیش نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوب دوسر سوز میشی (sm50)
ترجیح میدم جای این که به حلقت و مخلوق فکر کنم یه سیگار بزنم الان(sm50)
همیشه اخرش محکومیم به سکوت و فرو خوردن خشم و بغض و فریاد.....
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
حقتو خوردن؟مسایلو قاطی نکن پسر خوب
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟نقل قول:
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
حقتو خوردن؟مسایلو قاطی نکن پسر خوب
حرفت تا حدودی قبول دارم ولی دین هم حکم اعدام واسه امین میبره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو حالت خوب نبوده منم حالم خوب نبوده..اگه حرف میزنی حرف میزنم دیگه..چرا تو بگی من نگم به نظرت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اسرائیلیم مجازات میشه..دین حکمی واسه کسی نمیبره..هیچکسم تو قبر اون یکی نمیخوابونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]