me too !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دچار چه علائمی شدی ؟؟؟ (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
me too !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دچار چه علائمی شدی ؟؟؟ (sm74)
٢٤ ساعت دارم ترش مي كنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که خوبه من یه هفته اسهال بودم (sm74)نقل قول:
قرص امپرازول بخر ناشتا بخور یا رانیتیدین بعد از غذا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یه چیزی بگم من دوبار مشکل خیلی جدی پیدا کردم جفتش از نشانه های سرطان بود (sm2)
به خیر گذشت
دو تا طرح عالی یکی از بچه ها زد . اخرین لحظه گفتن یه طرح میخوایم خودمون بدیم . که میبینی چه افتضاحیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعدن اون دو تا رو میزارم میبینی چه کرده . طراحا باید رو جنبه سیاسی کار تاکید کنن . درسته به ظاهر اهنگ عاشقونه به نظر میرسه اما واژگانی که استفاده شده تصادفی نبوده . کاور زدن میزارم . اینم مهران زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سريال بى نظير شهرزاد با صداى دلنشين محسن چاووشى و سينا سرلك ...
(sm2)نسخه منه ..
130 گیگ هارد میخواد خالی بشه ..
یه کم بازی نصب کنم دلم تنگ شد ..
ظاهرا عاشقانس ولی واژه های سیاسی هم داره , غریبی حصر و ... (sm50) اون پوستر اولی که رو دیوار نوشته بو خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
آخ گفتی !!!! منم هوس یه گیم پر هیجان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]