یادمه یه بحثی شد ولی اون موقع سرم شلوغ بود زیاد نمی امدم انجمننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادمه یه بحثی شد ولی اون موقع سرم شلوغ بود زیاد نمی امدم انجمننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه جوی درس کردم مث فیلم لاو همه دیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شرف بی شرف صدای تماشاگرا میاد(sm2)
(sm2)
من لاو نگاه نکردم چند مین بیشتر ندیدم(sm59) ازش بعد حذفش کردمنقل قول:
(sm2)بخاطر شما جوونای پاکدامنم که شده اغا ظهور میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان دارم که با دیدن لاو تا مرز مرگ رفتی (sm120)نقل قول:
(sm50)همه البومای nosoundگذاشتم دان کنین جواهره
الی این عزیز دل یادت میاد(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اغا میگی(sm70)نقل قول:
در پاک دامنی من شک نکن (sm2)