این بده دیگه ! قابل دیدن نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این بده دیگه ! قابل دیدن نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیرید بخوابید دیگه (sm120)
سیتی خوبه؟؟ (sm120)نقل قول:
در شهر زشت ما
اینجا که فکر کوته و دیواره بلند
افکنده سایه بر سر و بر سرنوشت ما
من سالهای سال
در حسرت شنیدن یک نغمه نشاط
در آرزوی دیدن یک شاخسار سبز
یک چشمه یک درخت
یک باغ پر شکوفه یک آسمان صاف
در دود و خاک و آجر و آهن دویده ام
فریدون مشیری
(sm50)
سیتی مالی نیس ولی ترجیح میدم به لورکوزن و شاختار و اینا بخوریم یه کم آسوده باشیم فعلا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 خوابیدم 2:30 بیدار شدم ....سیستم بدنی فک کرده بود ظهره یحتمل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 6 پاشدم الان هم حوابم نمیبرهنقل قول:
لذتی بالاتر از این نیست که کسی را بیابی که جهان را مثلِ تو ببیند
اینگونه می فهمیم که دیوانه نبوده ایم!
- کریستین بوبن(sm98)
من واسه چلسی ترجیح میدم یه یووه بخوره! از تیمای اسون خوشم نمیاد زیاد...تیمی که قراره قهرمان بشه هم دوست دارم از همون اولم تیمای خوبُ بزنه (sm120)نقل قول:
واسه رئال سیتی یا ارسنال رُ میپسندم (sm120)
بایرن پی اس جی (sm120)
استرس داری؟امتحانی آزمونی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]