هر کدوم کیفیتش خوبه بذارین تو لیست از سینمای روز عقب نمونیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کدوم کیفیتش خوبه بذارین تو لیست از سینمای روز عقب نمونیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
SABRINAنقل قول:
sea inside
last spring
The Imitation Game
Nightcrawler
آخری 500 مگه نمیدونم میشه دید یا نه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Imitation Game این مگه اومده ؟(sm120)
gone girl چی شد ؟
نمونه کیفیتش که بد نیس
اشتباه گذاشتم منظورم gone girl بود(sm120)نقل قول:
SABRINA
sea inside
last spring
gone girl
Nightcrawler
(sm120)
اباذری پلی شد (sm120)
معلومه من نماینده این ملت نیستم شما نماینده این ملتین ... خیلی خوشحالم که دارم توهین می کنم (sm2)
حسین اون last نیست late spring ه
4 تا فیلم نوشتم 5 تا غلط داشت(sm120)نقل قول:
اباذری کیه؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
استاد دانشگاه و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]