(sm127) چی شده دردت تازه شده عزیزم؟ (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127) چی شده دردت تازه شده عزیزم؟ (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)(sm30)(sm30)
به به..خیلی زیبا و با مفهوم بوود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به20 (sm93)نقل قول:
(sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شر به پا ميكني آخه من هنو اسم پوريا و ميلاد و از هم تشخيص ندادم چجوري املاشون يادم بمونه (sm30)(sm2)
خيلي قشنگه (sm172)نقل قول:
نقل قول:
اگر اوني كه فكر ميكردي نشد مطمئن باش بهترش برات درنظر گرفته شده دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره عزيزم صبور باش(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ياسين جان (sm127)
(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
اگر اوني كه فكر ميكردي نشد مطمئن باش بهترش برات درنظر گرفته شده دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره عزيزم صبور باش(sm19)
من اونقدر غریبم گه گفتم نداره ... (sm81)
تو حق نداری بگی که دیگه دوسم نداری ...(sm81)
تو با من قهری اما پیش من باش ... (sm81)