[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
الو حسین ؟ تشریف دارن ؟ یه سوال داشتم /؟ جریان این " با اختلاف " چیه ؟ چنمد وقته مد شده ؟ آدرس شما را دادن گفتن شما می دونید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سرنوشت بیندیش که چگونه تصویر گر جدایی هاست(sm127)
برمن خرده مگیر چراکه جبر زمانه از آغاز هر سلام به پایان بدرود میرسد....
(sm101)
جاعل امضای من را جعل می کنی(sm122) تو را اشد مجازات محکوم می کنم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کيروش: اميدوارم صربها هيچگاه موفق نباشند
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: اميدوارم صربستانيها هيچگاه در جام جهاني موفق نباشند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلوس کيروش در پاسخ به اين سؤال که به نظر شما کدام تيم در جام جهاني 2014 قهرمان خواهد شد، اظهار داشت: اين سؤال بسيار سختي است و با توجه به مسابقات نميتوان پيشبيني کرد که کدام تيم قهرمان ميشود.
سرمربي تيم ملي عنوان کرد: اميدوارم هر تيمي شايستهتر است و بازي بهتري ارائه ميکند قهرمان شود اما در عين حال اميدوارم با توجه به کاري که داور صربستاني در ديدار ايران و آرژانتين انجام داد و يک پنالتي مسلم را براي ما نگرفت، صربها هيچ وقت نه قهرمان شوند و نه در جام جهاني موفقيتي کسب کنند.
(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشمار....1...2...(sm99)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نماینده ی حسین هستم (sm120)نقل قول:
با اختلاف ینی با اختلاف زیادی شما به عنوان بی تشکر ترین کاربر تاریخ باران هستی(sm10)
به امید روزی که تعداد تشکر هات منفی بشه(sm120)
با تشکر
تنها نماینده ی حسین در تاریخ باران(sm120)
او.. اینا خطرناکن...نماینده و .... جاعل و.... وکیل و.... من که اشتباه اومدم من رفتم (sm40)(sm40)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]