من اینقدر پای این خونه نشستم ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
من اینقدر پای این خونه نشستم ... (sm81)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺗﺎﺯﮔـﯿﺎ ﺣﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﺮ ﮐﺲ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﺯﯾﺮ ﻟﺐ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﯽ ﺑﻬﻢ ﺑﺪ ﻭ ﺑﯿﺮﺍﻩ ﻣﯿﮕﻪ!!!!
ﻫﻤﺶ ﻣﯿﮕﻦ : "ﻓــَﺘﺒﺎﺭﻙ ﺍﻟﻠّﻪ ﺍَﺣﺴﻦِ الخالقین"
ﻋــﺮﺑﯽ هم ﺑﻠـﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ...
فـــُــش مـــُــش نباشه یه وقت!!؟؟
منم که ساده... ๏̯͡
خب دوسشون نداری که یادت نمیمونه دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ﻓﮏ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺹ ﻧﺪﺍﺭﻡ ؟؟؟؟؟؟
ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺑﺸﻢ ﺩﺍﺭﻡ
ﺭﻭﻭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺭﯾﺎ ﻧﺸﻪ
ﻓﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺧﺒﺮﯾﻪ !!!!!!
اینم اسامیشون ک هرروز بهم اس میدن.
Irancell
FOOTBAL
Pishvaz
Varzesh
Vitrin
JAYEZEH
8282
اخری خیلی سیریشه فک کنم قصد ازدواج داره
با دوست دخترم رفتم بیرون! یه سگ
دیده گفت كیشش كن بره میترسم .
یه سنگ زدم تو سرش پاشد دونبالمون!
پریدم بالاى درخت به دوست دخترم گفتم
چرا نمیاى بالا الان تیكه پارت میكنه؟؟!
میگه : مگه من زدم؟؟؟
سگه از خنده ترکید میفهمی ترکید...
من نظر کارشناسانه خودمو گفتم (sm120) البته کارشناس نیستم در والیبال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یه مربی بزرگ بیارن مثل آناستازی
لا مصب اخم که میکنه ، بازیکن میرینه به خودش (sm120) نمیدونم چرا منو یاد خودم میندازه (sm2)
یه بخش رو دارم میچرخونما (sm120) من نباشم همه چی رو هواست (sm120) اهداف شرکت در راستای برنامه های من پیش میره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادی خودمو تحویل گرفتم (sm2) تو هم هی بخواب و عبادت کن (sm2) دور دوم خواب دیگه چیه (sm2)(sm2)
يا هميشه دير بودم
يا ازم خسته شدن زود
من به هركسي رسيدم
لحظه ي خدافظي بود ... (sm85)
جان نوید ، منو یاد خودم میندازه (sm120) اسی آناستازی معروفه اصن (sm120) پیر بشم شبیه این میشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]