(sm172)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm81)
(sm2) این تبلیغاتش چیه که رکورد کردی قبل برنامه و بعد برنامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت پست بر ثانیه افزایش یافته مراقب باشید لطفا (sm59)
خواب بودم . . . فقط چشم بسته زدم ضبط . . . (sm2)
1 و نیم ظهر مگه نیست
(sm27)
(sm50)
تو که چشمات بازِ واسه دیدن من ،
نگام کن ، بو عقده می دم ... (sm50)(sm172)(sm27)
(sm50)
(sm50)
سقف خانه ی ما سوراخ است !
ولی درعوض مناره های مسجد سربه فلک کشیده است ...
همسایه مان هرساله ب مکه میرود میگوید خدا طلبیده است....
خدا... خسته نمیشوی از قیافه تکراریش؟
دوستانت چه قیافه ای دارند؟
ریش... تسبیح ... سجاده؟
بااسمت چه احترام دارند!
اگر دوست بی ریش و تسبیح قبول میکنی
ماهم هستیم...
اینجا میگویند برو دعایت را به فلانی بگو پیش خدا آبرو دارد شاید دعایت پذیرفته شود....
خدایا نگو که پارتی بازی به عرش هم رسیده است
من به این جماعت دیوانه کافرشده ام!
فقط تورامیشناسمو بس....
محمدحسین_پناهی
ح ش ر ی شدیا امشب(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته نزدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن و ب پاش(sm50)
حتما ببینید
Wath Happened to Monday
حسش نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور اخرین بار نمیدونم کی بود اونم زنده در ایمو(sm25)
(sm2)
(sm25)
(sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه هر دو رو دیدی (که من اینو ندیدم) به نظرت این نسخه بهتره یا ساخته ی دیوید فینچر (sm50)
این نسخه طبیعی تر از اون نسخه تشریف داره ...
(sm50)
(sm50)
(sm50)
پس چرا نمی خوابید ملت خوابنننن
- (sm50)
دلبر دیوانه پسند
اشک مرا بین و بخند
(sm50)
سلام
سلام
آلبوم های علی رضاشهاب 320روازدوستان کسی داره؟
آلبوم های منتشرشده آرمیک درایران مثل بهاردرپائیز1و2 نخل طلایی1و2 رویای مهاتب وشبهای تابستان؟
(sm50)
(sm50)
بالاخره مشکل فروم حل شد ای بابا از شنبه اسیر بودیم دلم واسه اینجا یه ذره شده بود
(sm127) (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm81)
دیوث جان عزیزت دیگه از این دعا ها نکن کلا انجمن رو به فنا دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سهندِ بابا بیا بغلم(sm59)نقل قول: