(sm2)ساوهمپتون
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ساوهمپتون
اون که گندشونه اونه وضعش وای به حال خرده پاها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرقيزستان(sm2)
مرسی از تیکت بمن من اصلا تا اخرش نخوندم اینام جامعه شناس نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)اجرای نیکول عجب چیزی بود
حسین سرعت ریده نمی شه نقل گرفت در جوابت حال ندارم فقط همین شکلک (sm98)
اونس ول کن جامعه شناس اینُ گوش کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
غارسا
مسی
سوارز
(sm2)
حوصله گوش کردن به اراجیفشو ندارم الان بعدا میگوشم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم منم open in new میکنم میرم یه چرخی میزنم میام ....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدا وکیلی گوش دادن به پاشایی یا هر خواننده ای نماد نفهمیه؟به این باشه که همه ی دنیا نفهمه چون بتهوون گوش نمیده ....
من نمیدونم این وضع سرعت دائمیه یا موقتی؟(sm3)