(sm77)(sm77)(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm77)(sm77)
لبخند زد و دستامو گرفت اما توی خواب... فردا نشده بیدار شدم بیدار و خــــــــــــــــــراب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسش روی میز باز از توی قاب بیرون اومد و... دستامو گرفت با هم دوباره رفتیم توی قاب...
با تو همه ای که ابرومو بردی کشتی منو اما خودت نمردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث یه کابوس اومدیو رفتی ، اتیش به زندگیم زدیو رفتی
یار قشنگ ِ دلم بیا که تنگ ِ دلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کی با دلتنگی باید بجنگ ِ دلم
میدونی حالم این روزا بدتر از همه سـت ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه هر کی رسید دل ساده من رو شکست
تنهای بی سنگ صبور ، خونه ی سرد و سوت و کورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شبات ستاره نیست . موندی و راه چاره نیس......
( ت )نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته هر کجا رفتی صدام کن عزیزم دلم گرفته
هرکس که از حالم خبر داره... از شونه هام این بار ـو برداره... (sm50)نقل قول:
همیشه خسته از روزای برفی عشق پریشون شده ی دو حرفی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کنم یا نکنم قلببمو جا گذاشتو رفت