(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خشی جان زر نزن (sm2) صدای توماس تکرار نشدنیه (sm1) همین الان دیتر برگرده دوباره طوفان به پا میکنن مطمئن باش ... توماس بعد جدایی با آهنگسازای خوبی کار نکرد راهشو اشتباه رفت وگرنه صدای توماس استثنائیه تحریراش تکرار نشدنیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
we are one که تقصیر فرهاد زند بود که به قول معروف چشم بازار رو کور کرد رفت سراغ امید (sm3)خزعبل ایرانی با ریتم و ملودی غربی که اصلاً جفت و جور نشده ... کاملاً مشخصه طرف بر اساس تکست انگلیسی با همون ریتم همچین خزعبلی تف داده شده (sm3) بعد اون چه چه وسطش چی بود دیگه : در کشور دنیا جز عشق پادشاهی نیست ... (sm3)ویدئو که شاهکار الک کارتیو بود یکی از مزخرفترین موزیک ویدئوهای تاریخ (sm3)
(sm50)مرثیه سرایی خواجه
روز دکتر بر آحاد دکی ها مبارک باد
روایت داریم می فرماید : اگر کسی روز بعد از روز دکتر به دنیا بیاید ، او دکتر است . خودم ( حفظه الله ... )
دمت گرم تورنت هست (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) چه کردی با خودت ای مجمع که این چنین خلوت گشته ای
خلوتی باعث آرامش میشه
اگه بشه خواجه رو شب قبل میزاریم (sm132)
جمله بندیت رو دیدم دل پیچه گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر آب ناشتاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مرد مومن ورزشکار نداشتن بفرستن دخترای سلطنتی رو فرستادن رژه برن میخوای مدال بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من هنوز تو شوک شب قبلم که میخاد در اینده بیاد البوم بذاری یاد جواد خیابانی افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) عجب سایت معتبرینقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شنیدی میگن جواب سوال تو خود صورت مساله اسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جامه دران فیلم خوبی بود (sm50)
(sm50)من ملبورن رو دیدم خوب بید
(sm50)لحظه طلایی قهرمان 31 ساله امریکایی در سه گانه
لامصب هر روز این تورم داره میاد پایین (sm2)چیکار کنیم با اینهمه ارزانی (sm2)
سینه ام آینه ای ست
با غباری از غم
تو به لبخندی از این آینه بزدای غبار ... (sm50)
آبان 96 (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ 16:00
احتمالا" واستون سوال شده چرا توو آرشیوم محسن چاووشی نیست ...
من به شخصه مخلص آقای چاووشی و شما هوادارای عزیزش هستم ...
ولی خدا شاهده هر کاری میکنم نمیتونم با کارهای آقای چاووشی ارتباط برقرار کنم با روحیه م سازگار نیست . نمیدونم شاید به خاطر سبک جدید شون هست ... شاید ... ولی کارهای قدیمی شون رو خیلی دوست داشتم گوش میکردم یادم میاد سی دی اورجینال البوم ژاکت رو هم گرفتم خدا شاهده ...
آهنگ هایی مثل مادر فوق العاده بود و کارهای قدیمی دیگه شون الان حضور ذهن ندارم ...
راسش خوب شد گفتی منم با علی عبدالمالکی ارتباط برقرار نمیکنم این خواننده داره به شعور شنوده توهین میکنه یعنی چی هرچی جلوش میاد میخونه اصلا واسه انتخاب شعر وسواس نداره خداوکیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایش از صداش راضیم صدای خوبی داره قصد توهینم ندارم فقط باید شعرای خوبی انتخاب بکنه (sm10)
(sm120)نقل قول:
یه درد دل === > (من هیچ وقت به هیچ خواننده ای توهین نکردم و نمیکنم. خیلی بدم میاد از یه سری ادم بیکار که میرن تو اینستا از خواننده هایی که خوششون نمیاد میرن فحاشی میکنن اخه یکی نیست بگه عزیز دوست نداری گوش نده چرا توهین میکنی . واقعا" فضای مجازی مون خیلی داغون شده آدم خجالت میکشه کامنت ها رو میخونه . من میتونم قسم بخورم تا الان زیر 5 بار واسه عبدالمالکی کامنت گذاشتم اونم فقط قربون صدقش رفتم. همین ... بهش روحیه دادم .)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد ترانه های علی جان بهت حق میدم خودمم ار ترانه هایی که علی انتخاب میکنه راضی نیستم. صدای علی بینظیره یه بغض خاصی داره (البوم نامسلمون، تک ترک لباس عروست رخت عذاته ) ولی خب چیکار میشه کرد توو تمومه کارهاش وسواس داره به جز ترانه ... خیلی ها هم بش میگن با ترانه سراهای به نام کشور کار کن ولی خب فقط توو البوم باشون کار میکنه تک ترکهاش رو زیاد اهمیت نمیده فقط تمرکزش رو البوم هست .
من به شخصه صدای علی رو خیلی دوست دارم حتی حرف زدنش رو ... دیگه چیکار میشه کرد هر چی بخونه گوش میدم چون صداش بم ارامش میده . واسش ارزوی موفقیت میکنم و همچنین واسه اقای چاووشی
(sm2)
چیه رسول به چی میخندی، خوش خنده (sm2)
(sm2)
مقایسه چاوشی با عبدلی (sm2)(sm59)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
به پای هادی نمیرسه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#کیوسخل
همش که نمیشه شوخی کرد و با شوخی حرف زد ...
یه جاهایی هم باید جدی بود ، حالا من مودبانه و کتابی حرف زدم میخندی رسول توو بهتر بلدی حرف بزنی . در مورد یه موضوعی صحبت کن ببینم چه جوری حرف میزنی فک کن رفتی خواستگاری خانم منشی بسم ا... صحبت کن ببینم خندم میگیره یا نه (sm2) خودتو نشون بده ...
کی من ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همین مقایسه چاوشی و عبدای بحث شیرین تریه ادامه بده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هادیو میگمنقل قول:
هادی به اشعار مولانا گفت مزخرف از اون روز کلیدم روش (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)صدای ضبط شده خانوم منشی نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]