(sm17)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm17)
(sm132)
(sm120)بهنوش مجری مهربانویه بخاطر همین پیج محسنو شر کرده
الانم کلا قرمزی شروع شد (sm59)
کروم و سافارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری پاک کنم (sm9)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق فوکوله (sm9)
سافاری :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
preferences
security
show cookies
remove all
کروم :
قسمت آدرس بزن :
chrome://settings/clearBrowserData
تیک بزن :
Cookies and other site and plug-in data
Clear browsing data
هنوز بلد نیس کوکی پاک کنه نمیدونم رفته فنلاند چه غلتی بکنه
نرینی
زلاتان امشب هس ؟ قبلن گفته بودن نیس که بدبخت شدیم (sm2)
هک شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرعمه زا (sm2) فندق چاقو قاشق چنگال کاغذ نمیاد نمیاد (sm2)
بذار رو 20
(sm70)پاهای دیبی رو دقت کردین
مث اینکه در حاشیه امشب نیس چرا دیشب اعلام نکردن
الی جون تو امرو کلی چیز که دلم میخواست بدونم فهمیدم .. (sm70)
الی یادته میخواستی از IDM کاری کنی ویندوز عوض کنی فایلای دانلود شده ت از بین نره !??!
بیا اینو نصب کن بعد از تو IDM بک آپ میگیره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا خواستی استفاده کنی Restore میکنی ..
بعد مثلا اینم نصب کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تموم مرورگرات بک آپ میگیره مثه بالایی بعد ریستور میکنی ..
ویندوز عوض کنی لازم میشه تموم پسووردارو هم ذخیره میکنه ..
دیگه عرضم به درزت چیز مهم اینه که Visual Studio 2015 CTP اومد .. (sm118)
درز جناب عالی دروازه اینا رو بذار درت واسه رشدت
اینم برا ممر ..
این برنامه برا ریپ ویدیو که تموم انکودرهای معروف ازش استفاده میکنن از جمله Ganool و ..
x265 هم کار میده ..
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فرماشات بنده استفاده کن حاصل یک عمر تجربه س که رایگان در اختیارت قرار دادم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو پسورد رو عوض کردم چجوری دوباره هک شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان سافاری قسمت سکیورتی گزینه شو کوکی نداره که
ملتو ماییدن با این مذاکرات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینو نصب کن ..
هر چی کوکی و دیتا بود حذف کردم از دم ، ولی باز لوگ ات میشه هی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوگین میشم هی لوگ ات میشه (sm74)
مشکل چیست !?؟!نقل قول:
فیس بوکنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکی میخوای حذف کنی سافازی اینطوریه ..
چطور میشود که Cookie را چه به صورت کلی و یا تکی حذف کرد
شما میتوانید با رفتن به تنظیمات و انتخاب نرم افزار سافاری به تنظیمات این مرورگر رفته و از آنجا برای حذف تمام Cookie و اطلاعات سایتها گزینه Clear Cookies and Data را بزنید. این قابلیت امکان حذف تمام Cookie تمام سایتهای مرور شده توسط سافاری را در اختیار میگذارد. اما اگر خواسته باشید به صورت تکی اطلاعات یک سایت خاص را پاک نمایید باید انتهای همین تنظیمات رفته و گزینه advance را بزنید. سپس با انتخاب گزینه Website Data لیستی از سایتهای مرور شده توسط شما نمایش داده خواهد شد که کافی است برای حذف اطلاعات آن روی گزینه ویرایش یا همون Edit بزنید و سپس علامت حذف را بزنید. البته به صورت سادهتر میتوانید انگشت خود را روی اسم همان سایت به هر جهتی بکشید و کلید delete نمایش داده شده را برای حذف بزنید.
امیر گفت به خاطر کوکی هاست ولی ربط نداشت پاک کردم ولی باز لوگ ات میشه
هک دارن میکنن یعنی ؟پس رو عوض کردم که (sm54)
Facebook Auto-Logout
از این افزونه ها که نصب نکردی ..
سجاد یه بار با گوشیت لوگین کن، ببین میشه یا نه (sm70)
نقل قول:
چرا فک کنم از این چیز میزا دعوت کردن منم همینجوری زدم از این اپ های خود فیس بوک
اره با موبایل ویندوز و سیستم خودم هی میرم بعد پنج شیش ثانیه دوباره لوگ ات میشهنقل قول:
فرقی نداره با هرچی لوگین میکنم لوگ ات میشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه چه باحال نمیدونستم !!!! (sm59)
زمان بندی اتوماتیک خروج از فیس بوک به کمک افزونه
شبکه ورزش میده بازی ایرانونقل قول: