(sm120) اینقد سخت نگیرین چاوشیم قبل البوم قلاش داد بیرون (sm2)قبل پارو هم برقصا (sm224)
(sm19)صدای شادی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) اینقد سخت نگیرین چاوشیم قبل البوم قلاش داد بیرون (sm2)قبل پارو هم برقصا (sm224)
(sm19)صدای شادی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز مونده مث من سفارش کاور بدی فعلا در همین حد تغییر سایز (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کاملا موافقم چاووشی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم چاووشی عزیزنقل قول:
چقدر خوشحالم براش
حد نداره
خوشحالیو شادیو آرامش تو صداش موج میزنه
اومدن این دختر زندگیشو زیر و رو کرده
از مدل خوندن و اجراهاش و فعالیتاش رو همه چی تاثیر گذاشته
آهنگ خیلی دو نفره س (sm19)(sm134)
به نظرم نیاز بود واسه کارنامه ش و این که وارث داره میاد شادمهر همیشه فبل کارای شاخش یه کار متوسط تر میده بیرون
در کل خوبه آهنگ ولی انتظار از شادمهر بالاتره
ملودی و تنظیم و همین طور ترانه یه سطح یکسانی دارن
صدای شادمهر رنگ خاصی داده به آهنگ
(sm118)(sm118)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم که اصلا خوب نیس(sm3)
انتظارا خیلی بالاتر از اینه
ولی خب شادمهره دیگه من که خوشم نیومد به اهلش تبریک
امیدوارم سریع یه آلبوم بده حداقل ...
من خیلی دوسش دارم خدا کنه مثه باقیه به اصطلاح لس آنجلسی ها نشه
به همراه ممه های تو(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]