ای دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بهت صبر بده روحش شاد
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بهت صبر بده روحش شاد
خدابیامرزه روحش شاد (sm10)نقل قول:
میروی اما خودت هم خوب میدانی عزیز(sm81)(sm81)(sm50)نقل قول:
تسلیت رسولی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چیز تو دهن شیائومی
اقا این قسمت اول گیم اف ترونه که لو رفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دانلود کنه ببینه خودشه اپلود کنه رو سایت ۶۰۰ مگ بیشتر نیست
امیر می تونی چکش کنی رو سرور ؟
با کلمه ها نمیشه واسه این درد جمله ساخت ... (sm172)نقل قول:
آرزو می کنم که روزای خوب برات پیش رو باشه ...(sm176) (sm127)
یه لکه سیاه افتاده رو صفحه لپ تاپم (sm172)
به چاک رفته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم ببینم شیه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بشور یه بار ..
دهنتو فوکیدم این شی بود 600 مگ حیف vps که برا این استفاده کردم ..