(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه مبارکت باشه ازش خوب مراقبت کن خط و خش نیفته ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چ توصیه هم میکنه پشمک
اینجا بزرگ تر تصویر میده هر کی میخواد ببینه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا تایید میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاهش تورم به معنی کاهش قیمت نیست که اون صحبت ها از سوی برخی مطرح شد.
کاهش تورم به معنی کاهش سرعت"افزایش قیمت" هست و واقعا افزایش قیمتی که داریم خیلی ملایم شده برخلاف دوره مموتی!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm222)تو برام عزیزی مثل نفس تو سینه (sm50)
اقا درباره ارتقاء جهان ...
هی میگن این بیلد ریده اون بیلد ریده و ...
بالاخره کدومشو دانلود کنیم؟؟؟
بعدش کدوم؟ گفتین پرو؟
لینک میدین لطفا؟
ضمنا رو فلش میشه ریخت و بوت کرد نصبش کرد؟ یا حتما باس بریزیم رو dvd ؟
بیلد 10586 رو نصب کن اگه میخوای باید از مایکروسافت لینک بدم
در ضمن 64 بیت Pro
زمستون
تن عریون باغچه چون بیابون
درختا با پاهای برهنه زیر بارون
نمیدونی تو که عاشق نبودی
چه سخته مرگ گل برای گلدون
گل و گلدون چه شبها نشستن بی بهانه
واسه هم قصه گفتن عاشقانه
چه تلخه
چه تلخه
باید تنها بمونه قلب گلدون
مثل من که بی تو
نشستم زیر بارون زمستون
زمستون
برای تو قشنگه پشت شیشه
بهاره زمستونها برای تو همیشه
تو مثل من زمستونی نداری
که باشه لحظه چشم انتظاری
گلدون خالی ندیدی
نشسته زیر بارون
گلای کاغذی داری تو گلدون
تو عاشق نبودی
ببینی تلخه روزهای جدایی
چه سخته
چه سخته
بشینم بی تو با چشمای گریون
(sm50)
دروغ میگه این اسکل داره نظر شخصیشو به همه تحمیل میکنه اون روزم یکی پرسید همینو گفت فقط بخاطر اینکه یکم ستینگش تغییر دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین بیلدو بگیر که تو تاپیکش لینکشو گذاشتم
بیلد جدید ریده (sm2)(sm2)نقل قول:
ببین تو علم اقتصاد شاخصهای اقتصادیو ببینی نوشتن که رکود بسیار بدتر از تورمه . هنر اینه که تورمو با رشد اقتصادی و رونق بیاری پایین مثل زمان خاتمی که با نفت 7 دلاری تورمو رسوند زیر 10 درصد و رونقم بود . الان همه چی قفل شده . خیلی از کارای عمرانی کشورو دولت تعطیل کرده و اختصاص داده به کارانه چند صد میلیونی دکترا !!! این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.تنها راهش این بود که قیمت ارز بیاد پایین و ارزش پول کشور تقویت بشه که آقایون جلوشو گرفتن تا بتونن از طریق بالابودن دلار حقوق دویست میلیونی رد کنن واسه خودشون و مدیراشون ! الان بدترین اوضاع اقتصادی ایرانه . من خودم به روحانی رای دادم ولی الحق و الانصاف هیچ تغییری تو این سه سال ایجاد نکرده . تو یه سری زمینه ها بدترم شده و آتو داده دست دلواپسا که ببینید توافقم کردیم هیچ فرقی نکرد بدترم شد پس بلندتر بگید مرگ بر آمریکا!!!نقل قول:
بیلد جدید ساعتش اومده اینور .. action center مذخرف شده .استارت مذخرف شده (sm3)
setting ریده .. (sm70)
پس همینو میگیرمنقل قول:
در مورد نصبش هم توضیح بدین بریزم رو فلش راه داره یا باس بریزم رو DVD ؟؟؟
(sm120)اخرین بار که از DVD استفاده کردم یادم نیس
تو اسکل به شعر مولانا میگی ریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی تو گفتی برعکسش درسته (sm2)
هر طور میل خودته (sm2) فقط این بیلد از طرف من تاییده نشده و به نظرم ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا نصب کنی ظرف مدت 3 روز برمیگردی به همون 8.1 (sm2)(sm2)
خواستی نصب کنی حتما مودمتو خاموش کن (sm70)
رییس سازمان بسیج مستضعفین:
اسناد معتبری از اعترافات جاسوسان آمریکایی دستگیر شده در ایران داریم که برای سرد کردن کانون مساجد برنامه ریزی و توطئه کرده اند و با کمک نفوذی ها این کار را انجام داده اند
:│
خوبم خدا رو شکر ... (sm10) مرسی که دیشب با حرفات آرومم کردی (sm19) فدای اون قلب مهربونت هادی گُلم (sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر
کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره
جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم
یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بودنقل قول:
این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.
من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !
تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن
در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره
اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس
ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم
در نهایت دمپایی پلاستیکی (sm120)
دیگه توضیحات لازمه رو بت دادم بدونی امیر پسر خوبیه(sm127) توام خوبی .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر تاپیک هم قانون خودشو داره ...الان دیگه مثل قبلا نیست .. (sm2)تو پیامم بت گفتم الکی اعصاب خوردتو خورد کردی ... (sm89)
داشتی اعصاب منم ازین اواخر خورد میکردی (sm39) (sm2)
(sm176)نقل قول:
الی چقدر طول کشید این تومارو نوشتی .. (sm2)
نقل قول:
چند ساله یه جا انقد تایپ نکردی ؟ (sm2)
زدن رو دست برادران بوشهری (sm2)
the intersection in front of Burj Khalifa in Dubai. Canon 700d
(sm88)
بهشت گمشده که میگن همین جاست (sm74) چقدر پیشرفته . چقدر دیدنی (sm50)
دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دوست بیازار مرا هر چه توانی
دل نیست اسیری که ز آزار گریزد
رهی معیری
(sm50)
نقل قول:
(sm120)تکبیر
من مگه از دولت احمدی نژاد حمایت کردم؟ اون مردک مملکتو داشت به خاک سیاه می نشوند . اگه 4 سال دیگه ریاست جمهوریش ادامه پیدا میکرد ایران میشد عین هند و ونزوئلا . یه اقلیت فوق ثروتمند و اکثریت زیر خط فقر . طبقه متوسط نابود میشد .
من میگم با توجه به این سه سال و حرف زدنای اینا و عملکردشون چه 6 ماه چه 6 سال چه 16 سال هیچ تغییری ایجاد نمیشه . شاید مملکت فقط از اینی که هست بدتر نشه.
تو فقط یه نگاه به مصاحبه هایی که اینا تو این سه سال انداختن بنداز . موقعی که داشت دلار به طور طبیعی میومد پایین رییس بانک مرکزی گفت کف قیمت اینه و نمیزاریم بیشتر بیاد پایین. موقعی که مردم اعتراض کردن به وضع ماشینا اون نعمت زاده ی هزار میلیاردی برگشت گفت من خودم پراید سوارم اینا یه مشت ضد انقلابن!!! یا وزیر ورزش عوض این که بیاد عذرخواهی کنه که چرا تیم ورزش ایران این دوره افت کرده میگه ما حدمون اینه!!! یا اون وزیر ارتباطات هر سری تحت عنوان ارزون شدن اینترنت !! کلی پول میریزه تو جیب مخابرات و شرکتا. یه تاپیک بزن بپرس وضع اینترنت نسبت به سه سال پیش چه تغییری کرده؟!!! این چیزا که دیگه دست دولته . حقوق سیصد میلیونیو رییس بانکو عمه ی من میده؟؟!
به نظرم سر این قبر مرده ای نخوابیده که بخایم واسش گریه کنیم . سگ زردم برادر شغاله . یه خوبی که دولت احمدی نژاد داشت این بود که با گندکاریاش کار اینا رو یکسره میکرد. سوپاپ اطمینان نبود.
بحث سیاسی ممنوع (sm2)(sm2)
ایول (sm242)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ازین کارا داشتی رو کن (sm51)
نقل قول:
تایید .. یه زمانی از دبی اصلن خوشم نمیومد اما جدیدا نظرم عوض شده (sm120)
همه دانلود کنن خیلی قشنگه (sm1)
البته هر چقدرم قشنگ باشه به اندازه ایران که نمیرسه .... (sm2)(sm2)(sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران سرای من است (sm128) (sm2)(sm30)