(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Happy ending (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Happy ending (sm2)
ژنده خونه هم نزدیکه با این حساب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رائول گونزالس که آخرین ماه های دوران بازیگری خود را در باشگاه کاسموس نیویورک سپری می کند گفت که الگوی دوران مربیگری خود را والدانو و دل بوسکه قرار داده است.(sm120)
پدرام آزاد - بر باد رفته (sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)
(sm178)(sm178)هلپ می(sm9)
ای کاش زودتر به فکر خودم میرسید چه پولی توش خوابیده پسر!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی آدم عقده ای و ندید بدید تو این مملکت خوابیده که لنگ این حرفان
ساعات پذیرایی : همه روزه ((حتی جمعه)) از 9 الی 20
(sm2)
(sm50)
بچه ها من یه مشکل با بعضی سایتهایی که لینک دانلود میدن دارم
مثلا سایت uploaded مثل آپلود بوی لینک رو نمیزنه بلکه اتوماتیک با مرور گر دانلود رو شروع میکنه !
چیکارش کنم که با دانلود منیجر دانلودم شروع بشه؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو لینک راست کلیک کن گزینه دانلود توسط ای دی من رو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
پیکان مدل پایین فروشی سراغ ندارین ؟
حقوق مستخدمی کفاف نمیده ، میخوام شبا برم مسافر کشی(sm98)
برو بمیر(sm2)
خواهشا این موزیک ویدیو خارجی وداخلی رو از هم جدا کنید (sm120)
من بودم چرت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام همینطور(sm2)
میلاد تاپیک رئال رو خوابوندین کلا(sm120)
دوستان اصلا لینکی نمیده!
مشکل من اینه که اتوماتیک و بدون اینکه لینکی به من بده دانلود رو شروع میکنه
شما این لینک رو چطوری دانلود میکنید با دانلود منیجر؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نحسی ممد دهن لق تاپیک رئال رو گرفت (sm120)قبل از انفجار باران تاپیکو وحید زده بود اونجا بعد این تاپیک فعال ترین بود وقتی ممد زد دیگه تاپیک خوابید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد فنلاندی از این تروجانای مخصوص خارجکیا گرفتی ، تا لوگین میکنی ، یارو میرینه بهت
ممد و حسین غیبشون زد بعد گندای رئال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
setting دستکاری نکردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش با دانلود منیجر میاره واسه مننقل قول:
ببین تیک مرورگرت خورده (sm120)نقل قول:
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه گزارشیه اخه (sm3)
دیوث انگار فیلم هندی داره دوبلاژ میکنه (sm3)
ممد تو طرفداری 24 ساعت پست میزاره حدود 400 نفر فالوش کردن بس که پستاش قشنگه (sm120)کاربرای اونجا خیلی قبولش دارن بر عکس اینجا(sm2)نقل قول:
حسین هم سرش شلوغه یه مدته مدیدیه (sm120)
(sm172)سوال سخت افزاری دارم یکیو بیارین متخصص باشه
setting دستکاری نکردم!
تیک مرورگر کجاشه؟؟؟
در ضمن دانلود منیجر من IDA هست نه IDM
توروخدا نگید IDm نصب کن هااا
بپرس برادر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش به درد دوبله ی آمیتا چاخان میخورهنقل قول:
بالاپور ِ بالا زاده نمیدونم چی چی به هرحال بالا بوده
مونده نباشی(sm2) منظورش این بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرش تو طرفداری چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستخدم نمیشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)از کجا بفهمم چه کارت گرافیکی به مادربوردم میخورهنقل قول:
گیر اوردی مشکل منم بگو (sm172)نقل قول:
تو idm که میری تو تنظیمات بعد عمومی باید اونجا تیک مرورگرت خورده باشه ولی واسه این iidaنمیدونم کجاستنقل قول:
بعضی وقتا این مشکل زمانی پیش میاد که دانلود منیجرت اپیدیته ولی مرورگرت نیست و بالعکس