اینم تو لیستم بود اتفاقانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینو جایگزین کن!(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم تو لیستم بود اتفاقانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینو جایگزین کن!(sm120)
lock stockنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
cool hand luke
million dollar
wonderful
lives of other
le trou
inherit
از 3 تا بیشتر شد(sm120)
پل نیومن لوک خوش دست
پرنده باز
وکیل inherit
زن:
مادر nebraska(sm2)
1.5 هم بذارید (sm120)
امین توام بگو (sm120)
حتات که این طور شد بعضی ها داغشُ دوست دارنُ وتو میکنم!
همون فیلم هانکه که گفتم (sm120)
Code Unknown: Incomplete Tales of Several Journeys
چون کمدی بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگر بخوام یه گروه از بازیگری فیلم انتخاب کنم le trou انتخاب میکنم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که چه طو شد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا فیلمنقل قول:
inherit the wind
its a wonderfull life
lock stock
بازیگرُ باید بیشتر فکر کنم (sm120)
حالا که 1.5 اضافه شد (sm120)نقل قول:
امین داره چی کار می کنه ؟ (sm120)