نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)
همراه اول از اون بدتر (sm25)نقل قول:
شیرازیا
- (sm30)
این زیرنویس زیر گنبد نیومده خودم برم ترجمه کنم با برنامه !!!! (sm2)
لامصب ترجمه اتو گوگل میزنی همه رو میرینه .. (sm2)
(sm19)اشترم 5 شنبه میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد از صدای چاووشی صدای سعید مدرسو خیلی دوززززززز دارممم
انگار صداش سرماخورده س مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- (sm19)
(sm25)نقل قول:
خب من دوست دارممم ؟؟؟
صداش گرمه
- (sm132)
چرا آخه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته دلمو خالی کردین رفت .........
- (sm74)
امیر ببین گفتم که برنامه ها با هم ترجمشون فرق میکنه میگی نه ..