نسیم از حلقه زلف تو بگذشت
چمن شد مست و باغبان مست
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نسیم از حلقه زلف تو بگذشت
چمن شد مست و باغبان مست
(sm74)
خیلی هم شیک و مجلسیه. هرجا میرم از عمد میگیرم دستم (sm59) تازه آنتنشم شکسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم فقط مخابرات ریده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کدوم شرکتی؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
سرور داخل و خارج(sm3)کسی دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟چه شرکتی هستین؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|نقل قول:
همسفر تنها نرو ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در این مجمع باور نکردم
ندیدم که در هین دعا بمیرد
گروهی برآنند که علیرضا
کجا رفت داد آنجا بمیرد
ستار - صدای بارون (sm50)