بهر هر یاری که جان دادم به پاس دوستی
دشمنیها کرد با من در لباس دوستی
جان فدا کردیم و یاران قدر ما نشناختند
کور بادا دیدهٔ حق ناشناس دوستی
رهی معیری
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بهر هر یاری که جان دادم به پاس دوستی
دشمنیها کرد با من در لباس دوستی
جان فدا کردیم و یاران قدر ما نشناختند
کور بادا دیدهٔ حق ناشناس دوستی
رهی معیری
(sm50)
دود مي خيزد ز خلوت گاهِ من
كس خبر كی يابد از ويرانه ام ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما
دوست داشتی؟ من کارای قشنگ ترنس فراوون میشناسم ولی چون همیشه احساس کردم بیشتر بچه ها باران با این سبکا ارتباط نمیگرن و با سلیقه شون جور نیست خیلی به ندرت به کسی پیشنهاد دانلود ترنس دادم (sm198)
نقل قول:
100 در 100 ، به پای جاذبه های طبیعی و نقاط دیدنی بعضی شهرای خودمون مثلن مشهد یا قم که به هیچ وج نمیرسه (sm2)
آره دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 بار پشت سر هم گوش کردم اسپیکر حرفه ای گرفتم خوراک ترنسه (sm120) ترنس خوب و قشنگ با کیفیت بده مث این آخر شب دانلود کنم هر چقدر بیشتر بهتر فقط قشنگ باشه ها ..
همچین حال بدو خوب کنه (sm50)
پول بیاد دستم باید براش یه کارت sound بگیرم (sm50)
سلام خوبی ؟ چه خبر ؟ سربازت خدمتش کجا تقسیم شد (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قابلی نداشت عزیزم (sm174) آره میخواستم بگم اتفاقن تو که اسپیکرات دالبی دیجیتاله دیگه خوراکه اینجور آهنگای بیس داره (sm120)
سعی میکنم در قالب چند تا تاپ 5 بهترین آهنگای دم دستمُ برات گلچین کنم بزارم (sm82)
سلام عزیز دلم خوبم تو خوبی گل پسر؟نقل قول:
بالاخره بعد دو ماه جهنمی که تو کرمان گذروند افتاد کرج ولی هنوز نمیدونیم کجای کرج افتاده نه روز مرخصی داره شنبه باید بره خودشو معرفی کنه معلوم شه کجاست
ممنونم! خوشحالم که حالت خوشه ! (sm174) چقدر خوب که افتاد کرج .(sm176) دیگه پنجشنبه و جمعه ها میاد خونه . یه مدت هم بگذره هر روز میاد خونه اگه تعداد نگهبانا زیاد باشه میاد (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی مگه آدرس نداده تو امریه معرفی به یگان ؟! (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
ها دمت گرم افتادی تو زحمت (sm127)نقل قول:
کسی اطلاع داره اگه نخوام جایی استخدام شم سربازی نرم به مشکل میخورم عایا ؟
معلومه که به مشکل میخوری ...البته اگه کارت معافیت کفالت داشته باشی هم مشکلی نیست ولی پزشکی گیر میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم داری میگی بخوام جایی استخدام شم (sm2) نه ولی اگه بخوای پاسپورت بگیری یا گواهینامه لازمت میشه (sm120)
ریدی (sm2)نقل قول:
سگ خورد صد سالم شده تو همین خراب شده میمونم ولی سربازی نمیرم البته 5 سال نرم بعدش میتونم بخرمش (sm120)
فدات شم عزیزم تو هم همیشه شاد باشی البته تا به این خوشحالی برسم پوست انداختم مادر مرده 18 کیلو وزن کم کرد شنیده بودیم کرمان گنده ولی نه تا این حد(sm74)نقل قول:
تو امریه فقط نوشته کرج
پیام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا کارت پایان خدمت یا معافی میخواد واسه استخدامنقل قول:
نقل قول:
(sm93) مصطفی جان این آهنگم مخصوص خودت میزارم، شما سایکدلیک راک زیاد گوش میکنی سایکدلیک ترنس بیشتر با سلیقه ت نزدیکی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این حرفها کدومه وظیفه ست ...
لطف داری ایشالله عروسی پسرت .. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال هر چه بود تموم شد (sm3) آموزشی هم سخته مخصوصا اون جهنیم که بوده دیگه بدتر .. (sm3)
الان خوبه دیگه افتاده کرج نزدیک هم هست هوا هم خنکه ماه دیگه پاییز و زمستون میشه 6 ماه روزگار کوتاست زود میگذره .. (sm51)
عزیزم تو این مملکت سربازی نری مکافات داری چون هیچ خریدوفروشی نمیتونی انجام بدی در ضمن پنج سال نیست و هشت ساله بعد هشت سال میتونی بخری که البته قانون الانه معلوم نیست چند وقت دیگه چه قانونی تصویب کنننقل قول:
آره خدا رو شکر(sm135)(sm19)نقل قول:
اگه بری خیالت راحت تره ممکنه تو بعضی جاهای دیگه هم به غیر از استخدام که اون دیگه واجبه کارِت گیر بیفته اگه کارت نداشته باشی .
ولی خب الان منم 4 ساله گرفتم به هیچ دردی هم نخورده برام خیلی استخدام هست تو این خراب شده (sm3)
همیشه همینطوره الان که داری نیازی بهش نیست کافیه نداشته باشی چپ و راست بهش نیازه(sm59)نقل قول:
آره همین طوره .. (sm2) شانس ماست دیگه تا قبل ازینکه برم خدمت یه چند جا گیر کرده بودم کارت ندشتم .. الان که 4 ساله کارت گرفتم اصلا یه بارم نیاز نشده (sm2)(sm3)نقل قول:
دردم همه در مصرع بعد است :
"من ماندم و او رفت و نیامد ..." (sm50)
Metallica - Hardwired (sm118)
هر که دارد ز شما مرغ اسیری به قفس
برده در باغ و یاد منش آزاد کنید ... (sm27)
دختر مردم پکرم کرده
امسال از هر سال عاشق ترم کرده
تو خودم موندم منو دوست داره یا نه
تو گوشش خوندم یا بگو آره یا نه
(sm50)
(sm50)
رفته و از خود بی خبرم کرده
وای نگو انگار دست به سرم کرده
توی موج غم شناورم کرده
نپرس از حالم که بدترم کرده
(sm50)
هادی جان تاپ 5 پیشنهادی شماره 1
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2016
دوستان دیگه رو هم مجدد تگ میکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm15)دمت گرم پیمانکم (sm23)نقل قول:
آخرشب همه رو دانلود میکنم (sm67)
راستی پیمان یه نگاه بنداز به نظرت عجیب نیست بالایی شده 6.7 (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خواهش میکنم (sm19) ممکنه یه وخ نپسندی بعضیاشُ یا اصلا همشُ ولی به هر حال آهنگای شاخ دیگه بازم هست که سعی میکنم روزای بعد ایشالا معرفی کنم (sm111)
سلام مامانی(sm127)(sm19)(sm134)نقل قول:
خوبی؟ قدم تازه برگشته مبارک(sm120)
زیاد نگران نباش خدمتم تموم میشه ولی بدبختی ما ملت تموم نمیشه اینها تنها کشوری که واسه جوانهاش پشگلی ارزش قائل نیست
اینم اخر خاطر خواهی و تعریف کردنت بود(sm2)مادر مرده(sm142) دیگه از این حرفها نزن به مادر زن من چکار داری(sm120)
شام چی داری(sm51)
(sm2)
(sm50)
(sm2)منم تگ کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]