منو نه ترسون از میله وقتی دستام همیشه زنجیره . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
منو نه ترسون از میله وقتی دستام همیشه زنجیره . . . (sm50)
تقاطع آزادی - کار گر . . . (sm74)
نانوسِ آهنگه . . . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونتونز - فدای سرت ... (sm50)
NTS Radio - Mahdyar 26th January 2018
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهد یار . . . (sm54)
چاکرتم صادق جون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا باهات موافقم و نمیتونی به راحتی خودتو کنترل کنی از بس که همه چی این اثر زیباست
رویای تو جای دیگه ست برو سراغ زنده گیت . . . (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیده . . . (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود داری !؟ (sm74)
مخالفم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقه ی یک (sm2)
باو به شخمم که مخالفی (sm2)
ساسی رو این بازی که نبستی احیانا (sm120)
دیوثِ گستاخ
راست بگو با من چقد وقت بود امید گوش نکرده بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کَس کَسَ رحم دِ نَرِ بَرَر جان(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بذار نسخه اصلی بیاد بهتر میشه نظر داد ولی من خوشم نیومد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر اول بسم الله گل خورد
حال کردم (sm50)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مورینیو بدبخت با این بازیکنا (sm3)
موری دیرینیو(sm3)
(sm70) همین یه هفته پیش و دیشب و امشب گوش دادم دیه بسه رفت تا چند ماه دیگهنقل قول:
موری . ک.یری نو (sm2)
چلسی با 16 گل خورده دارای بهترین خط دفاع (sm120)
منچستر ببره بازی رو ، به مدت یک هفته شعر باران خواهید شد ...
(sm50)
نخست وزیر حضرت امام میلاد ...
کامی خسته ایشالله روزا به کامت باشه مخصوصا فردا(sm59)
- (sm50)
یاور از ره رسیده با من از ایران بگو
(sm50)
باو فک کردم ویدئو داده که مستقیم کردم براتون (sm2)
شب سیاهی میزند بر خانه های سوگوار
از چراغ روشن اشک سیه پوشان بگو
پرسه یأس است در آوای این پتیارگان
از زمین از زندگی از عشق از ایمان بگو
سوختم آتش گرفتم از رفیق و نارفیق
از غریب و آشنا یاران هم پیمان بگو
(sm50)
چلسی (sm54)
ینی چی گل سومم خوردن
دیگه میخوام از فوتبال در بیارم