خیلی عجیبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم نمیشه این فیلم این قدر شبیه وضعیت ایران خودمونه...
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی عجیبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم نمیشه این فیلم این قدر شبیه وضعیت ایران خودمونه...
(sm120)
حال ندارم ، دهنش سرویس ... داشتم یه پست وحشی میذاشتم پیچ هوادرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد ای کاش نمی گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر how long دو سه روزه هی پلی ِ (sm50)(sm1)
اکبر این encoder ها چه فرقی میکنن با هم؟(sm173)نقل قول:
باید ببینیم شاید حمیدرضا اغراق کرده(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115)
هر کدومشون از تنظیمات خاصی برای انکود کردن استفاده می کنن و سعی میکنن کیفیت رو حفظ کنن ولی حجم مناسبی هم نسبت به بلوری اصل داشته باشند .نقل قول:
از انکودر های کم حجم میشه این ها رو نام برد :
Ganool و YTS همون YIFY سابق و Ozlem و Sahing و ...
اونی که بولد کردم کیفیتش به نظرم بیشتره و خودم ازش دانلود می کنم و حجم فیلم هاش هم معمولا بین 50 تا 100 مگ از بقیه بیشتره .