بمیر عقب افتاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر عقب افتاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتافیلم.باموضوع.همجنسگرای بگید خب.
هوس کردم(sm120)
محصول 2000 به بعد باشه.یا قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه ژانری.
دی وی دی هامو ورق بزنم بهت بگم
ابوالفضل یه فیلم جنایی معمایی که حسابی آدم رو درگیر کنه مثل zodiac و seven بگو ! (sm10)
2014 به بعد قتل سریالی بود بهتر ترسناکم بود دیگه چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منظورت کدومشه؟
Gone Baby Gone 2007
In the Valley of Elah 2007
State of Play 2009
Fracture 2007
Eastern Promises 2007
Tell No One 2006
Irreversible 2002
The Girl with the Dragon Tattoo 2009
کدوم یکی بهتره ؟؟؟
نقل قول:
دختر خالکوبی اژدها نسخه امریکاییشو میگی دیگه
سوئدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بت توصیه میکنم امریکاییشو ببینی من سوئدیشو سه تاشم دیدم بخاطر زبانش ممکنه یکمی برات گنگ باشه امریکاییش بهتره میچسبه