(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
(sm1)اره فقط امیدوارم زود تر درست شه(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فک نکنم علت فقط همین باشه یه مدت خیلی خوب شد سرورای خارجی ،دوباره این طور شد(sm3)
هو ایز سریوس قشنگ ترین دیالوگ
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که همیشه سرعت درست میشه میگم خب خدا رو شکر دیگه درست شد ولی ..........(sm25)
ایشالا که درست بشه...(sm86)
همتین خوابیدی؟؟
من میگم خودشون یه گهی میخورن سرعت این طوری میشه به خاطر این میگم که یه مدت سرعت خوب شده بود اگه بحث کمبود پهنای باند بود اون موقع هم کم میاورد...(sm27)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جیگر خواب است حرام بر من
اما چه کنم به هرچه دین که می باشد بی اعتقادم ، حرام کجا بود شب بخیر رفتم بخوابم (sm132)
همه جا تاریکه این پشه مشه ها با سرعت میان از مانیتور رد شن میخورن بهش میافتن خیلی باحاله(sm59)