دیوث چرا میخندی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث چرا میخندی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چه قدر اومده پایین (sm77) تو روح این شاتل (sm25) راستش چند مورد دیگه هم دیدم که میگفتن یه هویی این چند روزه همین حالت براشون پیش اومده ، مشهد تهران و بقیه جاها
مثل اینکه یه کرمی ریختن سیگنال به نویز خطا افت کرده و پهنا باند کاربرا کم شده
ک.ونی قیمت ممه چنده الان؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیدونی پیمان این هی تا هر چی میشه میگه پس من چی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه میگی شام چی داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جو خراب نکننقل قول:
(sm2)اخه گفت همه رو تگ کردم یعنی من جزو همه نیستم
سرعتم 100 تا 150 کیلوبایت افزایش پیدا کرده ولی این خیلی اومده پایین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی طرف 1 مگ و 300 سرعتش که میشه تازه اون snr میشه 10 ولی این طبیعی نیست که .. خیلی بیش از حد اومده پایین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو جزو مولانا هستی .. ترنس به کار تو نمیاد (sm2)نقل قول:
مامانی میبینم یاد غذا می افتم(sm2)نقل قول:
به تو چه تو رابطه مادرزن و داماد دخالت نکن(sm39)چشم نداره رابطه صمیمی ما ببینه (sm142)
(sm2)چه نقشی هستی تو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوماد سر خونه(sm2)نقل قول:
الدنگها چندتا فیلم معرفی کنید شب دان کنم لیست خالیه
فیلم چ بگیر (sm2)نقل قول:
مرسی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) من قرار نیست جایی استخدام شم گواهینامه هم دارم از این بابتا مشکلی ندارم ولی این خرید و فروش یکم اذیت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
رونمایی از آواتار جدید (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm2)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینبار که گذشت ایشالا دفعه بعد چشم (sm33)نقل قول:
نقل قول:
خخخ حسودیش شد انگار (sm234)
کلمه همه کجاست؟ کو نشان من بده؟ (sm2)نقل قول:
بعدم فکر میکردم قهری با من علیرضا جان (sm176)
آخه اینا چیه تو میفرستی ؟ (sm2) برو همون آهنگ پیمانکم رو دانلود کن تا بفهمی ترنس یعنی چه .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خیلی حال میکنم وقتی میگه " پس من چی " (sm81)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه .. آره حق با توعه بدجور پایین اومده
با این مقدار جزئی بالا بردن پهنای باند نباید snr به این روز بیفته، طبیعی نیست اصلا، با پشتیبانی تون یه تماس بگیر بگو این چه گندیه زدین (sm25)
قابلی نداشت رفیق (sm176) (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شده 10 پیمان سرعتم 600 تا 800 متغیره
همه جا رو گشتم کجایی عزیزم ؟ (sm81)
(sm30)(sm30)(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ازت ناراحت نیستم عزیزم این فکرو نکن یه حرفی بود زدی منم جوابت رو دادم پدر کشتگی که نداریم(sm10) اون درد دلتم که میگی یهو حمله میکنن منم یکی از اون حمله کننده گان هستم چرا دروغ بگم ولی یه ماهی میشه به نت دسترسی نداشتم رمز اینستاگرامم یادم رفته دیگه نمیتونم کامنت بزارم همینجوری مثل بز نگاه میکنم حسرت میخورم این حمله های که من میکنم با چند نفر از دوستام فقط یا بخاطر چاوشی بوده یا پرسپولیس تو پیج مسی و رونالدو و غیره نمیریم محدودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
موقعیت سختیه ناموسن (sm74) (sm2)نقل قول:
ای باباع حواسم نیست چقد شوتم دوباره اسکرین شاتی که دادی رو نگا کردم خطُ روی ده مگ بستن که ، به خاطر همینه خب (sm120)نقل قول:
الان باید سرعتت تا 300-1200 برسه
از مدیافایر امتحان کن ببین چنده (sm148)
من به تو افتخار می کنم ! تو عزیز دلمی دل انگیز (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Xenia Tchoumitcheva
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان ببین Snr هادی هم شد مث مال تو (sm121)
مرا بردند دریا
پیش ماهی ها رها کردند
مرا از چشم های آبی ات دریا
جدا کردند ... (sm50)
(sm137)(sm79)(sm242)
بیاین اینجا سرعتم بهتر شد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) باز که داری 1607 دانلود میکنی ...نقل قول: