2 گیگ دارم تا ساعت 12 شب باید مصرفش کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
2 گیگ دارم تا ساعت 12 شب باید مصرفش کنم (sm120)
gone girl دانلود کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چه ایرادی داره (sm120)منم به کریس اعتقادی نداشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنفر عجیبی داشتم ازش الان هم از بقیه بیشتر دوسش ندارم ...شاید فقط یه بار امضام رفته باشه اون calm down معروفش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا پارس انلاین رو باید برم تخیله کنم (sm120)5-6 روز نت ندارم (sm120)
میلاد اون فشنگ های وب که گفتم فشفشه هست (sm2)نقل قول:
قبلا خیلی ازش بدم میومد ولی الان ازش بدم نمیاد (sm120)نقل قول:
از طرحش خبر داری ؟(sm120)نقل قول:
این نود 32 ورژن 8 هم یوزر و پسورد ارو که بلاک کرده یا میکنه (sm178)
----