میزدنت من میخندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میزدنت من میخندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جااااااااااان (sm120)
نقل قول:
تو ميشه بگي كجا كار ميكني؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه چيزي اون ورتر (sm30)(sm30)
به به باد آمد و بوي عنبر آورد خوش اومدي صابر جان (sm19)
مجتبي جان شما هم خوش اومدي (sm19)
(sm50)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همه یه وقتایی همه چی خیلی درهمه ، نمیدونم چرا سهم ما کلا درهمه فقط یه وقتایی آرومه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم غمتو داشم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم آزاده جان (sm127)
اوه کجاها رو تازه داری میخونیا ، صد صفحه بیشتر ازش رد شدیم (sm10)
گفتم بهت که داشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم خودی شو ، منو فاطی صدا کن ... (sm127)
نقل قول:
بوردایممم حسین جان (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، بازم ما رو بردی زیر بهمن معرفتت (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خوب بود این قیصر جان (sm127)
نقل قول:
همیشه کارات منحصر به فرده (sm2)
یا نقلات تکنیکیه ، یا تگات چشم حسود کور کنه ، الانم که آخرین دستاوردت که کم از دریت کردن کیک زرد انرژی هسته ایشون نداره ، بهمون یاد میدی؟ (sm2)
نقل قول:
دهن سرویس (sm70)(sm127)
حسین جانِ منی تو (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ من خیلی معذرت میخوام انقدر دیر جواب میدم ، بسی کار سنگین داشتم هوار هوار اصن ، الانم اصن از خستگی حالی به عادم میونه ؟ نه والا (sm2)
از صمیم قلبت از عذر من پذیرایی کن (sm70)(sm127)
لاوتم مشتی (sm127)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
با تنی خسته کوفته اومدم (sm10)
فک نکنم، خدا خودشم راضی نباشه،
با این وضعیت شکرش کنیم!!!...
(sm50)(sm50)(sm50)(sm172)
خوش اومدی صابر (sm127)
با این همه بدبختی خدایی وجود داره آیا ؟ مطمئنم اگه خدایی وجود داشت وضع زندگی این نبود ! خدا وا3 ی عده خاصِ نه مانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا به یه کسی محبت میکنی دستت گاز میگیره
ازش می پرسی بابا من به جز محبت کاری کردم
جواب میده بلاک کردن و قطع رابطه با تو بهترین کاره
همون فرد میره سگ یک آدم لـ..اشی میشه که
هر روز اشکش در بیاره و قلاده ش بکشه
این ور و اون ور