(sm81)من قابِ شَنِـــــــل میخوام (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)من قابِ شَنِـــــــل میخوام (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی سایت ریپ میزنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو "شوگِر دَدی"ـت بگیره واست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امضات (sm2)
این شبیه یه چیز دیگه ـس (sm8)(sm2)
معترض سیاه پوست در جریان ناآرامی های فرگوسن، امریکا. 20 آگوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانم میگه زشته نخر (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگله یا داری مسخره میکنی؟ (sm121)
من عاشق نی نی ـم (sm172)
من دیگه حرفی ندارم (sm59)
به فکر جیب شوهرشه (sm70)نقل قول:
مگه هست اصن؟ (sm25)
نه جدی بانمکِ (sm120)نقل قول:
میدونم...(sm25)