ها عزیزم بگو ..جونم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها عزیزم بگو ..جونم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا.یه شوت تو چهار چوب میزدن گل بود.الکی 15 تا کرنر زدن.فقط میبردن کناره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب اینجا توپ میفرستادن رو دروازه بعد تیر دو کسی نبود توپا رو تیر دوم یا به عربا میرسید یا میرفت بیرون یا دروازه بان میگرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اکبر یاغی تبار شبیه روستایی های ماست ... اهل جاست این بشر ؟
هنوز وقت نکردم درست حسابی گوش بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا هرکدومو گوش می کردم تفاوت خاصی احساس نمی کردم (sm120) تراک 10 خوبه
تونل کندوان نگاه توئه
اورتور پایانی (sm118)
مازندراننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم بابل
بزدانی چندتا تراکو برده تو فضای بلوز
ولی زیادی شلوغش کرده کلا
شعرارم فقط میخونه ، کارا ملودی خاصی نداره
تونل کندوان کیون ممره (sm2)
ببند گاله رو