نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میخوام بخرم میگه نخر (sm98)
سلیقم باهاش یه درصدم جور نیست(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میخوام بخرم میگه نخر (sm98)
سلیقم باهاش یه درصدم جور نیست(sm172)
(sm2)نقل قول:
انشالله در اینده یکی خوبش نصیبت میشه . (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جنگولک بازیا به درد ما ایرانیا نمیخوره... همینطوریشم امنیت نداریم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذهنت منحرفه . (sm120) تو فکر کن حتی اگه من 1 درصد چنین فکری کرده باشم (sm2) شبیه شیره روی شیرموزه . (sm120)نقل قول:
ذهن از این سر راست تر دیده بودی ؟ بدون 1 درجه انحراف (sm120)
فدايه آقامون بشم كه بي ضرره....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسره شيخ مفيد
وزیر اقتصاد از کشف اختلاس 12،000 میلیاردی خبر داد یعنی 12 تریلیارد !! کسی میدونه اختلاس بعدی چیچیلیاردیه ؟؟ (sm148)(sm180)
تو مستقل و من وابسته ی تو اَم پامو به پای تو زنجیر میکنم تغییر میکنی ... تغییر میکنم یک کم که کج بری ! باید که کج بشم ول کن ، موازی شیم من ... گیر می کنم...(sm172)
نخیرم دروغ میگویی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]