از دومگ سرعت به کجا رسیدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دومگ سرعت به کجا رسیدم (sm2)
بچه ها جان جوانی اومده مگه ؟
این دیالوگ ُ که گفت یاد فیلم the fault in our star افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه چیزی از سرطان بدتره ...اینکه فرزندت سرطان بگیره ....(sm25)
و اون مرید کشیش چقدر بد بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل کردم ینی گرفتم؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدره خیلی خوب بود کلا اگر چه نقش پررنگی نداشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مونولوگ با اختلاف مونولوگ برتر هفته (sm50)
128 پارس بد نی....من 256 هستم سرعتم خیلی خوبه دیگه برا 4 تا نمونه سوال بسه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان جوانی کدومه؟(sm120)
ندیدی ؟انداختنش تو ماشین ببرنش تو دشت حیات رُ تماشا میکرد دویدن بچه ها راه رفتن آدما و آمیزش سگ ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه رُ دیدم ولی سگا رُ دقت نکرده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اجازه میده به سابرینا برسیم؟؟ (sm120)