حالا صفا شاید بشه بهش گفت رفیق صمیمی اما صفاریان دیگه کجاش با محسن صمیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا صفا شاید بشه بهش گفت رفیق صمیمی اما صفاریان دیگه کجاش با محسن صمیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه ی من بود توی مصاحبه اش گفته بود صفاریان استاد من و دوست صمیمی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعیه . صفاریان دو تا کار تو شهرزاد زد واسه محسن ، اون مدت پیجشو تو اینستا داد دست ادمین و ادمینش ده تا پست گذاشت و علنن گفت که صفاریان چاوشی رو دوباره بالا کشیده و نمیدونم خوندی یا نه که یه مطلب نوشتم ساکتشون کردم :))نقل قول:
تنظیم این کار محسن پرفکت نبود اما ایرادی نداشت که کسی در موردش وقت بزاره و چیزی بگه . در ضمن محسن تو میکس و مستر خودش الان به پیشرفت بسیار بالایی رسیده و به گمونم بعد البوم کاراشو خودش میکس کنه دیگه
سجاد خوشگله لینکو بذار دیوث
این مصاحبه ها فقط جنبه ی تبلیغاتی داره صفاریان چیزی واسه یاد دادن به کسی ندارهنقل قول:
طفلک محسن ! (sm74) تا وقتی باهاشون کار میکنه رفیقه تا کارشو خودش انجام میده نارفیقه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اگه اینجور باشه بعد از آلبوم صفاریان هم میره پی کارش !
از حسین صفا توقع نداشتم خداییش (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی همینه اصلش . بعدش لینکش میشه همون ای دیش که اون بالا نوشته دیگه
instagram.com/SPAKOOYOUSEFI
لینک عکسو میگم نه پیج