حرف نزن طرز خوندنشو گفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف نزن طرز خوندنشو گفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ کلا کار سه تا چهار ماه بود نه یک سال(sm25)
خدا کنه دیگه ملودی و تنظیم رو نده به کسی اخه اینا کی هستن(sm178)
سینارت ایده های نابی داره واسه ویدئو
رابطه ایده فوق العاده بود
گمت کردم هم که حرف نداشت
سعی کنید شادمهر رو بکشونید سمت فرید خوش طینت برا ویدیو
شماها طرفدارشید بهتر می تونید اینکارو بکنید
پارسا مطمئنی تنظیم تجربه کن با خودش نیست(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نیست که فاتحه اونم خونده(sm25)
سلام دوستان
چرا بعضیا فقط دوست دارند که یه سبک رو ببینید از یه خواننده حالا نه فقط شادمهر
وجدانا کار قوی هست تو سبک خودش و یه فضای جدید واسه ما شادمهری ها و مخاطبش
انتقادات الکی بعضی ها یاد حالم عوض میشه افتادم که یسری ها ایراد بیخود ميگرفتند ولی با گذشت زمان کار واسشون جذاب و جذابتر شد...
اینم یه فضای جدید هست واسه شادمهر و مطمئنا بشدت شنیده میشه... مثل قبلیا
واقعا به دل من نشست فقط ای کاش فواصل زمانی بین کارهایی که میده کمتر میشد...
باید حدس میزدم حتما اهنگ اومده که اینجا انقدر شلوغه
خوشبحالتون
شادمهر جدیدا باز خورد حرکاتشو بیشتر از قبل دنبال میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قبلا اصلا اهمیتی نمیداد
الان به لطف کشیده شدنش به سمت دنیای مجازی این مسئله میسر شده
فرید خوش طینت خوبه کارای یاس رو میزد
ولی از حق نگذریم سینارت هم خیلی خوبه
خوبی پارسا؟ آهنگ حال و روزگار فعلی شادمهر بود. ولی جوهره موسیقی شادمهر این نیست... فکر کنم برای همین آلترنیتیو وارث گذاشت بعد از این آهنگ... صد در صد میدونست هوادارای قدیمیش این تم موسیقی رو زیاد دوست ندارن . در کل آهنگ خوبی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو جدید ارش رو که کار کرده ببین پارسا نظرت کلا عوض میشه خیلی کارش بین المللی بودنقل قول:
البته بگم بودجه اونگ کجا اسپانساری ارش مثل سونی و ویتانسی کجا این خیلی تاثیر داره