ویلو ویلاله (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ویلو ویلاله (sm120)
ممنون پیمان جان (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
مودم ایسوسه رو گذاشتم رفت رو 13 مگابیت الیاس (sm128)
الیاس خدا امواتت بیامرزه(sm70)
از وقتی مودمی که گفتی خریدم تمام قطعی هام رفع شده روزی 10-12 بار باید رفرش میکردم یا خاموش روشن میکردم یه صبح نمیشد پا شم ببینم قطع نیست
ولی این مدت یه قطعی هم نداشتم با این مودم توتولینک 2 آنتن چراغ قشنگم (sm201)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ها خیلی خوبه منم قطی زیاد داشتم این مودم چون بروزه خیلی امکانات داره خودمون خبر نداریم
اجرای زنده متاسفمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونم ولی میگم قشنگ نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو یه روحیم در 2 جسم (sm50)
خرابتم بابک(sm50)
میای و زودی میری دلم میگیره اومدی بیشتر بمون (sm127)
برام هیچ حسی شبیه تو نیست
کنار تو درگیر آرامشم
همین از تمام جهان کافیه
همین که کنارت نفس میکشم
(sm10)
(sm120)
شیخ نمر یه نفر آقا شیخ نمر (sm2)
آدرس : خیابان شیخ نمر (sm2)
(sm2)
(sm50)
اینم گذاشتن که مثلاً این به اون در (sm120) منتظر مقاله طوفانی کیهان باشید (sm2)
کاملش اینه : نِمِر اَل نِمِر (sm2) ینی طرف تا همین دیروز لبا رو غنچه میکرده میگفته ناز میشینیم حالا چجوری بگه شیخ نِمر باقر اَل نمر (sm30)(sm2) nimr Al nmir (sm2)
ینی یه میلیارد از قیمت خونه های اقدسیه افتاد (sm2)
سوسول های دهه هفتادی :
کجا میشینین ؟ اقدسیه ، کجای اقدسیه ؟ اقدسیه دیگه کجاشو چیکار داری ، خوب بگو دیگه ... خیابان نمر باقر ال نمر (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسی از محبتت عزیزم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی بالا پایین میره که (sm51)
الان سرعت چندِ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم ... در زیبایی اون آهنگا هیچ شکی نیست اما ترنسای جدید با ترنسهای دهه 90 از لحاظ جنس صداها و کیک بیس فرق میکنن و کلی هم این سبک از اون برهه تاحالا شاخ و برگ پیدا کرده
احسان جان فقط یکیش وکال داره(سومی) بقیش بدون کلامه پس خارجی ایرانی عملا معنی پیدا نمیکنه (sm121)
ضمنا تولدت هم مبارک (sm72)
ایشالا 120 ساله بشی عزیز (sm154)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم Black-EYE جان (sm174)(sm19)
گو نخور ..نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیکا کنم ..
قلبم! تو جز شكست به چيزی
هرگز نخواستی بگريزی
هرگز نخواستی بستيزی
با اژدهای هفت سری كه
در شانه ات به طور غريزی
آماده ی جوانه زدن بود
ديوانه را ببند به زنجير ..
اين آرزوی آخر من بود .. !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم راجع به چی داشتی حرف میزدی ..
فقط خواستم فوکی به پستت عرض کنم ..
(sm127)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضایی به ضرب و شتم نوجوان ۱۳ ساله اکتفا نکرده و وی را به زور سوار بر خودروی دولتی نموده و با خود به مقصدی نامعلوم می برد.
(sm2)
(sm2)
یه سریال معرفی میکنم کره ای هر کی نبینه میفوکمش ..
بخشدار ماسال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم رکورد زدم از دیروز تا الان یه ضرب تمومش کردم ..
16 قسمت ..
Descendants Of The Sun
کره ایه ولی واقعا دوس داشتم ..
به مرگ راضی ام، اما به رفتنت هرگز
نرو بمان و بمیران مرا در آغوشت ... (sm50)
i love 80 ... فقط قدیمی ! اگه هوس کنم ترنس خارجی گوش بدم خب کارای مدرن تاکینگ هست هیچوقت برام قدیمی نمیشه ... ایرانی هوس کنم فقط سه تا آهنگ هست که گوش میدم : خاطره ، بی سرزمین و پرسهنقل قول:
مرسی (sm10)
سینجولی سایت ایرانی یا خارجی میشناسی که بازی های قدیمی و جدید رو بزاره؟! (sm10) به صورت آرشیو... یه چی شبیه تاینی تو فیلم منظورمه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت داداش (sm127)
شمسی میلادی قاطی شد دهه 90 میلادی منظورم بود ((: البته جسارتا آثار مدرن تاکینگ بیشتر تو ژانر Synthpop و Eurodance مرسوم در اون سالها به حساب میاد تا ترنس (sm120)