جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی پس از دیدار تیم ملی ایران مقابل سوئد از بازیهای ملی خداحافطی کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی پس از دیدار تیم ملی ایران مقابل سوئد از بازیهای ملی خداحافطی کرد.
کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی ایران در مورد خداحافظی نکونام گفت: نکونام بهترین کاپیتان دوران مربیگری من بود، حتی بالاتر از بازیکنانی مانند دونادونی، رائول، کین و رونالدو.
کارلوس دوست داشتی (sm10)
گذاشتم اینطوری ببینم .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی لالایی بنیامین هنو فرصت نکردم ببینم !!!! (sm74)
این موقع شب چقد مهمون داریم !!!! (sm50)
این آهنگی که امیر ارجینی شیر کرد چه خوبه .. (sm50)
(sm28)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm27)
(sm2)فردوسی پور یا علی
(sm169)
(sm180)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اخبار از مذاکرات 5+1 :
دارن روو فونت متن توافقنامه بحث میکنن، ایرانیا اصرار عجیبی روی فونت B Nazanin 14 دارن...!!!
(sm2)
(sm2)پرتغال از کجا خورده
کیروش بهترین مربی بود که باهاش کار کردم ... قبل از بازی بهم گفت این آخرین بازی من روی نیمکت ایرانه ... میخوام اینقدر خوب بازی کنی تا جواب کسانی که میگفتن تو لیاقت تیم ملی رو نداری بدی! بعد بازی هم با تعجب اومد و گفت: مسعود ای کاش بازی های قبلی هم بهت میگفتم این آخرین بازی من روی نیمکت ایرنه !!! راستی تو چرا اینقدر خوب دریبل میکنی ؟!؟! بهش گفتم شاید اولین بار تو دوران فوتبالم هدفم کمک به تیم نبود! هدفم سربلند کردن سرمربی تیمم بود...
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اخرین ارسالا خوشجیل شد
عزتالله انتظامی به دلیل مشکلات تنفسی در بیمارستان بستری شد.
(sm10)اشترم بذاری رو 20 دیگه هیچ کمبودی نیس
این صفه اصلی قبل و بعد قرار نیس درس بشه رو خود انجمن چی نمیشه گذاشت ؟
سلام اقا امیر من مصاحبه اردلان سرفراز رو نصفشو دان کردم الان ارور میده تاپیکشو پیدا نمی کنم میشه لینکشو بدی بتونم درستش کنم ادامشو دان کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی لطف کردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپلودباز مشکل داره؟
اره چن ساعت دیگه درست میشه احتمالننقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران ساعتی پیش به خبرنگاران گفت در مورد اکثر موضوعات راه حل ها کاملا مشخص شده و از چهارشنبه صبح باید نگارش تفاهم نامه آغاز شود. اما مقامات آمریکایی هنوز واکنشی نشان نداده اند و این مساله را نه تکذیب کرده اند و نه تایید. در عین حال بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی در نیویورک می گوید که آقای کری و تیم او ساعتی پیش در یک تماس ویدئویی آخرین های مذاکرات را با باراک اوباما در میان گذاشته اند.
طبق اخبار موثق توافقِ خیلی نهایی به ماه ژوئن، و از اونجا توافقِ بسیار بسیار نهایی به سپتامبر و توافق اِند تهِ نهایی به دسامبر موکول میشه(sm120)
اقا یه موزیک ویدیوی بود اگه اشتباه نکنم ماله دی جی علی بود
تو یه محیط یخ زده بود دو تا زنم بودن
خواننده کچل بود عینک دودی زده بود میگم فکر کنم دی جی علی بود
کسی لینک داره یا اسم اهنگ رو میدونه
تو اوج اهنگ دو تا زنه تو یخ بودن یه دفه یخا میشکنه
.......................(sm50)
یک گفتگوی مفصل با خواننده ای که نام «6» را برای آلبوم جدیدش انتخاب کرده است؛
#فرزاد_فرزین: ستاره موسیقی ما سواد موسیقی ندارد + «شادمهر» مال این نسل موسیقی نیست ... + «مایکل جکسون» هم اندازه ما کنسرت برگزار نکرده است
(sm2)
(sm120)مگه کنسرتم گذاشته تاحالا ، جنگ شبانه به قول آغامون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ راهنمایی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورود افراد بالای 15 سال ممنوع (sm2)
(sm2)لارسن داشت میومد تو بازی موقع تعویض صحنه رو داشتین ؟
مدونا، بیانسه، آلیشیا کیز، جی زی، ریانا و شمار دیگری از ستارگان عرصه موسیقی روز گذشته سرویس پخش اینترنتی موسیقی به نام تایدال را در نیویورک راه اندازی کردند. این سرویس قرار است با اسپاتیفای، گوگل پلی و دیزر رقابت کند. آلیشیا کیز، از ستارگان عضو این سرویس در مراسم افتتاحیه گفت که قرار است این هنرمندان تاریخ بسازند.
مدونا از دیگر حاضران در این مراسم بود.
آلیشیا کیز در بخش دیگری از سخنانش در مورد راه اندازی این سرویس گفت: قصد ما این است که اهمیت موسیقی در زندگی را حفظ کنیم.
این سرویس موسیقی ۲۵ میلیون آهنگ در اختیار مخاطبان قرار میدهد که البته در مقایسه با دیگر سرویسهای موسیقی ۵ میلیون آهنگ کمتر دارد.
آبونمان ماهانه این سرویس ۹.۹۹ دلار و برای "کیفیت بالا" ۱۹.۹۹ است.
جی زی، رپر معروف آمریکایی و مبتکر این سرویس تازه در این مراسم گفت: "عایدی کمتر برای واسطهها و پول بیشتر برای هنرمندان. این خارق العاده است.
(sm19) خسته نباشی گلم بذار رو 20نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
خداحافظ
اي خوش شانس ترين ادم دنيا
اي بي خاصيت
اي پاس دو متري
اي ذخيره ي حامد كاويانپور(sm2)
خداحافظ
دوست نداشتني ترين كاپيتان دنيا
(sm2)
سایفون جدید چیزی نیومده عایا؟
تکرار در حاشیه شروع شد.